ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

De reconstructie van Stationsweg-Henri Dunantstraat gaat lang duren.

Wij adviseren de bij deze stelling behorende artikelen voorafgaand aan het bepalen van uw keuze te lezen. Deze begeleidende artikelen zijn hiernaast of op kleinere apparaten onder de reeds geplaatste reacties opgenomen.

U kunt stemmen tot en met maandag, 29 november -0001

EENS ONEENS
zaterdag, 11 maart 2023 14:52 De reconstructie van Stationsweg-Henri Dunantstraat gaat lang duren.

Verbinding tussen Stationsweg en de Henri Dunantstraat.

Ongetwijfeld heeft men de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van deze verbindingsweg al kunnen zien.
De weg die aan de Oostrumse kant naast de A-73 komt te liggen wordt bij elk van de aansluitingen voorzien van een rotonde. De bedoeling van die nieuwe weg is om de Stationsweg te ontlasten en het industrieterrein beter te kunnen bereiken.

Helaas zal door de werkzaamheden van de aannemer BAM hinder voor het verkeer ontstaan. Er worden weliswaar omleidingsroutes aangegeven maar desondanks heeft e.e.a. tot gevolg dat de omgeving moeilijker bereikbaar zal zijn.
De reconstructie van de Stationsweg vanaf de Oostsingel tot de huisartsenpraktijk Antoniusveld, welke onlangs als eerste onderdeel gereed is gekomen, heeft erg lang geduurd.
Ook bij eerdere wegwerkzaamheden in Venray was er steeds sprake van langdurige hinder.
De Stichting Burgers van Venray wil bij de inwoners van Venray peilen hoe men die hinder heeft ervaren of nog zal gaan ervaren. Zij nodigt u uit om in april op deze website te reageren op de stelling : De reconstructie van de Stationsweg-Henri Dunantstraat gaat lang duren.

REACTIES