ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Betaald parkeren staat onder druk

woensdag, 04 februari 2015 13:00 Betaald parkeren staat onder druk

De Venrayse burgers kiezen overduidelijk voor goedkoper parkeren.

Op de website Burgers van Venray hebben de inwoners van Venray gedurende de maand februari kunnen oordelen over de stelling :
Ik wil ook in Venray twee uur gratis kunnen parkeren.
Gelet op de grote respons op deze stelling kan worden geconcludeerd dat het betaald parkeren in het centrum van Venray volop in de belangstelling staat.
Meer dan duizend personen hebben de website Burgers van Venray bezocht en daarvan hebben er 510 daadwerkelijk aangegeven of ze het eens of oneens met de stelling zijn.
Het resultaat van deze stemming is dat maar liefst 94 % het ermee eens is.
Opvallend is daarnaast het grote aantal personen die ook hun eigen mening op de site hebben geplaatst.
De “rode draad” van deze reacties is vrijwel steeds dezelfde. Men is van mening dat parkeren in de huidige vorm te duur is voor de burgers, die daarom of uitwijken naar een andere regio of gewoonweg het winkelcentrum mijden.
Ook de boa’s ( de bijzondere opsporings ambtenaren) oftewel de parkeerwachters krijgen er in de reacties soms flink van langs.
Op de website www.burgersvanvenray.nl worden onder “vorige stellingen” alle reacties bewaard zodat u ze nog eens een keer kunt nalezen.
Sommige personen leveren ook suggesties aan hoe het parkeerbeleid wellicht zou kunnen worden aangepast.
Hopelijk lezen de beleidsmakers in het gemeentehuis ook deze voorstellen. In het binnenkort met een aantal betrokkenen te voeren overleg zou de mening van een groot aantal Venrayse burgers in de besluitvorming moeten worden betrokken.
 

REACTIES

Ria van B: oneens

Als ik zie hoe het centrum steeds meer leegloopt en afgaande op mijn eigen ervaringen ga ik voor gratis parkeren. Dan zal ik het centrum weer vaker bezoeken. Nu ga ik meestal in Horst winkelen want daar hebben ze wel een klantvriendelijk parkeerbeleid.

Geef uw reactie.

Marian F: eens

Eigenlijk oneens, ik wil gewoon kunnen parkeren zonder gezeur. Dan kom ik weer in het centrum van Venray. Of een ander idee, 1 euro voor de hele dag voor het hele centrum. Gemeente, geef toch ruiterlijk toe dat het huidige parkeerbeleid in deze moeilijke tijden niet kan.

Geef uw reactie.

H.VAN DIJCK: eens

Hallo Venray Waar zijn jullie daar in hemelsnaam mee bezig. Ik woon toevallig tussen Venray en Boxmeer en was het meest op Venray aangewezen.Al bijna 10 jaar heb ik Venray als koopstad afgezworen omdat ik tot 2x toe na grote inkopen [meer dan €1000] wilde ik de koop uitstellen omdat ik snel naar de auto moest. De eigenaar verkoper loste het op door snel naar de auto te rennen om 1€ in de automaat te stoppen,met de woorden ,die parkeerwachters maken onze zaken kapot! Zinsdien zijn deze zaken al 2x van eigenaar verwisseld. Na net wel een plakker achter de ruiten ,hield ik inkopen in Venray voorgoed voor gezien, en ga voor inkopen naar Boxmeer ,Goch , en zelfs Kleef. Het bevalt veel beter omdat ze daar goedkoper en door door betere omzet veel klantvriendelijker zijn. Voor Venray is het nu te laat, maar ik wil nog veel harder bewijzen dat de grootste schuld Bij de bonnen plakkers ,of bij de ambtenaren die hen daartoe aanzet ligt., maar dan wordt het een boekwerk. Het reclame logan van Vennray zal spo

Geef uw reactie.

ikke: eens

Ik ga het liefst in Horst mijn boodschappen doen, omdat ik dan geen parkeergeld hoef te betalen. En zo zijn er veel mensen. In Venray moet je voor alles betalen, even een kleine boodschap, eerst betalen. Vergeet je dit, dan meteen een dikke boete.

Geef uw reactie.

Onno: eens

Met blauwe schijf,met 2 uur maximum,zoals in Boxmeer en Horst

Geef uw reactie.

Joke: eens

Kom bijna niet meer in het dorp. In het verleden op vrijdag boodschappen bij AH, daarna lekker wit biertje op terras aansluitend hapje eten. Dat is dus helemaal afgelopen. Ga naar Horst of naar Kaldekerken daar kan ik dan meteen voordelig tanken, en het eten is daar ook een stuk voordeliger.

Geef uw reactie.

Julian Wendler: eens

Parkeren in de garage is duurder geworden. de langparkeren-parkeerplaats tegenover emte tussen de huizen in is voor de vergunninghouders geworden. hier kon je een euro betalen en de hele dag parkeren. als je eerder terug was gaf je de bon aan iemand anders die dan een halve euro ervoor gaf.

Geef uw reactie.

Adriaan: eens

Eens, Voor grotere aankopen gaan we regelmatig naar Roermond, zetten auto bij outlet, 3Euro per dag parkeergeld en lopen door naar zeer gezellige centrum van Roermond. Kleinere aankopen zoals bv drogisterijartikelen kopen we gewoon bij de wijksuper.

Geef uw reactie.

Annebella: eens

Zeker bij openbare gebouwen zoals de bibliotheek vind ik dat je niet hoeft te betalen voor het parkeren. Schandalig dat dat nu wel het geval is! Het stimuleert boeken lenen en lezen van de bieb niet!

Geef uw reactie.

Adriaan.: eens

Fijn dat je even kunt winkelen zonder te betalen voor parkeren. In het centrum zou dat heel erg fijn zijn.Voorbeeld is b.v. Horst ook Kevelaer.

Geef uw reactie.

Fred: eens

Ook ik wijk uit naar Horst, Boxmeer of Duitsland. Belachelijk hoe duur parkeren in Venray is!!!

Geef uw reactie.

wim: eens

de klantvriendelijkheid van de parkeerwachters laat veel te wensen over. Dit zegt dan genoeg over beleid/klantvriendelijkheid van de gemeente Venray. Klanten weggejaagd. Het "funshoppen" komt niet uit de verf tgv parkeerbeleid. Vereenvoudigd beleid is minder geavanceeerde apparatuur, minder parkeerwachters/kantoorpersoneel (bezwaren behandelen). Goch en Geldern. Hier betaal je niets of maar een klein beetje voor parkeren.

Geef uw reactie.

ria: eens

Zet bij alle parkeerpleinen een slagboom neer met nummerplaat herkenning en je bent er. De parkeerwachters, die nog wel een cursus klantvriendelijkheid kunnen gebruiken kunnen dan naar het UWV. Na de 2 uur kun je dan wel flink bijbetalen. Wil je langer dien je net als nu de auto verder weg te parkeren. Het personeel van de winkels bezet zo ook niet de top locaties, kat in het bakkie van de gemeente zou je denken, privileges kun je inkopen voor een aanzienlijk bedrag.

Geef uw reactie.

RGL: eens reageert op ria : eens

Bij de EmTe supermarkt is het al, kijk op je parkeerbon bij binnenkomst, en je ziet je kentekennummer , als je uitrijdt ( na betaling) gaat de slagboom automatisch omhoog , je hoeft de bon niet in het apparaat te steken. Ik denk dat na enige aanpassing van de software, kan het systeem werken zoals jij het voorstelt.

Geef uw reactie.

jacqueline: eens

Als ik heel eventjes één winkel in wil...baal ervan dat ik dan kleingeld bij me moet hebben, teveel betaal, want ik ben er maar 5 minuten, klantonvriendelijk gewoon.

Geef uw reactie.

mar: eens

Het is overduidelijk, afschaffen dat betaald parkeren, het is triest hoe de binnenstad er hier uit ziet. Hopelijk is het nog niet te laat. Op veel plekken in Venray moeten mensen die gezellig op bezoek willen gaan dit duur betalen, dit is te gek voor woorden. En onze vrienden de parkeerwachters hebben een cursus omgang met mensen nodig.......

Geef uw reactie.

Wil van Tilburg: eens

Twee uren gratis parkeren achter de slagboom of met blauwe parkeerschijf moet voor de gemeente financieel te behappen zijn. Bij een langere gratis parkeerduur is het niet ondenkbaar dat de parkeerterreinen volledig bezet raken, waardoor er weer irritatie ontstaat bij het lang zoeken naar een beschikbare plaats. Bovendien kunnen de aanwezige borden waarop (nu nog) staat aangegeven of het parkeerterrein vol is, dan worden gebruikt om het aantal vrije plaatsen te vermelden.

Geef uw reactie.

Louis: eens

En dan te bedenken, dat alles wat alle boetes in de rijkskas terechtkomen en de Gemeente Venray hiervan geen rooie cent ontvangt!

Geef uw reactie.

philipsen: eens

De gemeente Venray heeft de laatste jaren hard gewerkt om het winkelcentrum op te knappen. Weer van deze tijd te maken. Het zou toch zonde zijn als alles dadelijk voor niets is geweest en we een uitgestorven winkelcentrum hebben met veel leegstand van winkels....... Dus de eerste 2 uur gratis parkeren zou zeker een zetje in de goede richting zijn!

Geef uw reactie.

Hans: eens

Zorg dat het centrum geen spookstad wordt overwoekerd door broodjeszaken etc.

Geef uw reactie.

newnl: eens

Ik vind het vervelend en een heel gedoe als ik vaak voor een kleine boodschap relatief veel parkeergeld kwijt ben. Twee uur gratis parkeren vind ik dan een goede tussenoplossing

Geef uw reactie.

Redbull: eens

Venray is opzich al dood. Meer dan de helft van de winkels staan leeg. Gezelligheid is ver te zoeken. Ik wijk veel uit naar horst en 3x in de maand de grens over in alle opzichten veel goedkoper.

Geef uw reactie.

Peter: eens reageert op Redbull : eens

Dat is nu een van de redenen dat de middenstand het hier niet trekt. U heeft waarschijnlijk in de afgelopen jaren, toen Venray nog wel heel gezellig was, hier dus niets gekocht. Met u hebben misschien veel anderen de middenstand van Venray niets gegund en bent u achter prijskaartjes aan gaan lopen.

Geef uw reactie.

w.koenen: eens

Ik vind het vervelend en een heel gedoe als ik vaak voor een kleine boodschap relatief veel parkeergeld kwijt ben. Twee uur gratis parkeren vind ik dan een goede tussenoplossing

Geef uw reactie.

Judith: eens

Ook ik wijk uit naar boxmeer, belachelijk hoe duur het parkeren is

Geef uw reactie.

Theo: eens

Bij ons in het dorp zijn geen winkels. Winkelen deden we voorheen altijd in Venray. Maar met deze parkeertarieven zijn we uitgeweken naar Bergen, Horst, Boxmeer. Dat betekent wel dat we er alles kopen en bijna niets meer in Venray. Jammer voor de winkeliers daar!!!!

Geef uw reactie.

Peter: eens

Dan is het niet meer nodig om naar Horst of Bergen te rijden om gezellig te winkelen.

Geef uw reactie.

p.hasselt: eens

ik ben er heel goed mee eens zo worden de middenstand weer een leegloop weddenschap, of wel de middenstand, zal ook uit Venray vertrekken omdat het onbetaald en duur winkels, die zullen door de bezuinigen, ook uit Venray gaan.

Geef uw reactie.

Peter: eens reageert op p.hasselt : eens

Helemaal met u eens. Als je kijkt naar de huren die hier, onder huidige omstandigheden, per m2 moeten worden betaald dan is dit schandalig gedrag van pandeigenaren. We zullen nog geen namen gaan noemen, maar dat zal nog wel gebeuren. Mooie is dat zij er nog fiscaal voordeel bij hebben en wij, burgers, via een lange omweg hier aan meebetalen.

Geef uw reactie.

E.H: eens

In steden als Eindhoven of Nijmegen betaalt men tot sluitingstijd van winkels. In Venray betaal je tot een uur na sluitingstijd. Ook in de wijken buiten het centrum. Wanneer wij bezoek krijgen op vrijdagavond moeten zij tot 22 uur betalen. Ook is er geen bezoekerpas of iets dergelijks. Venray doet zich op deze manier heel stads voor terwijl het centrum steeds meer op een spookdorp begint te lijken. Beschamend.

Geef uw reactie.

A. Janssen: eens reageert op E.H : eens

Zeer mee eens!

Geef uw reactie.

Han stupers: eens reageert op A. Janssen : eens

Vindt de is luek!

Geef uw reactie.

Mark: eens

Venray is nog altijd een dorp met stadse ambities. Het huidige verkeersbeleid past beter bij de grote stad zoals Amsterdam, daarnaast wordt het strenger nageleefd dan welke verordening dan ook! Ik betwijfel de rechtmatigheid omdat het voor omwonende en bezoekers eigenlijk een extra belasting wordt. Tevens zijn de tarieven onevenredig aan de staat van de parkeerplaatsen.

Geef uw reactie.

Jaffe: eens

ik kom regelmatig in Venray, belachelijk dat je ook buiten het centrum nog betaald parkeren hebt. neem een voorbeeld aan Boxmeer. daar zijn de parkeerplaatsen van de winkels en is het fijn gratis parkeren. het kan dus best.

Geef uw reactie.

A. Janssen: eens

Ik woon dicht bij centrum, wij betalen nu voor een parkeervergunning, dit is nog niet eens zo erg maar ons bezoek moet betaald parkeren. Dit vind ik gewoon beschamend! En het is zelfs tot een uur nadat de winkels gesloten zijn betaald parkeren.

Geef uw reactie.

Han stupers: eens

Venray is a small city, how can you justify charging so much for parking? This is absolutely absurd!

Geef uw reactie.

Lamers: eens

Ik ga boodschappen in Boxmeer, Horst of Duitsland.

Geef uw reactie.

Herman Jacobs: eens

Woon in Geijsteren in de zomer kun je met fiets, maar in de winter ga je met de auto en dan kies je niet voor Venray maar voor Horst of Bergen, met het klimmen van de jaren zal het autogebruik alleen maar toe nemen. Op een staat nu Nieuw Bergen alle winkels vlakbij de parkeer plaatsen . Geijsteren heeft al jaren geen winkel dus winkelen doe je niet iedere dag, boodschappen daar heb je meestal de auto voor nodig, een en ander kan wel binnen twee uren. U kunt mij bellen 531787

Geef uw reactie.

Luc: eens

Ga nu vaak naar omliggende gemeentes om rustig te kunnen winkelen. In het centrum kom ik nu alleen nog gericht kopen.

Geef uw reactie.

Ilja: eens

Venray is te klein voor dergelijke tarieven. Aan de top komen is één, aan de top blijven is de echte uitdaging. Dorpen in de omgeving zoals Horst en Deurne hebben geen mindere binnestand, maar wel minder hijgerige parkeerwachten. Jaag de klanten niet weg, help de middestand, schaf de parkeertarieven af (behalve de Gouden Leeuw).

Geef uw reactie.

Marie: eens

Als een gemaakte beslissing achteraf niet de juiste is, dan moet je in de spiegel kunnen kijken en naar oplossingen zoeken. Misschien had ook het bouwen van de parkeergarage al voorkomen kunnen worden als men toentertijd minder star was geweest en toen al had willen inzien dat een parkeergarage stadsallure heeft en Venray daarvoor te klein is. Groot denken is prima, groot doen alleen indien je dit ook waar kunt maken.

Geef uw reactie.

Maria: eens

Wij zijn Venray gericht met onze boodschappen doen. De laatste jaren proberen we zo veel mogelijk met de fiets te gaan. Kan niet altijd. Kiezen dan toch vaak voor Boxmeer of Horst.

Geef uw reactie.

Verloskundigen Venray: eens

Wij hebben verschillende keren om ontheffing gevraagd, maar deze wordt ons niet toegekend. Betaald parkeren kost ons tijd en dat hebben we in spoedsituaties soms niet. Dan hebben we een boete en als we dan bezwaar maken wordt er doodleuk gezegd, dan had u maar moeten betalen en dat terwijl wij zo goed mogelijk voor de nieuwe burgers van Venray willen zorgen!

Geef uw reactie.

RGL: eens reageert op Verloskundigen Venray : eens

schandalig dat jullie en andere zorg mensen geen ontheffing krijgen, dat toont weer de mentaliteit van de zgn. bestuurders op het gemeente huis. Ongelofelijk allemaal !!!!

Geef uw reactie.

Peter: eens reageert op RGL : eens

Helemaal met u eens. Vraag is nu: bent u gaan stemmen en waar heeft u op gestemd. Indien dat op CDA, Samenwerking Venray of D66 is geweest dat heeft u hier zelf om gevraagd!

Geef uw reactie.

FV: eens

Niet alleen twee uur gratis, ook tot maximaal de sluitingstijd van de winkels betalen. Dat uur betalen nadat de winkels dicht zijn voelt echt als geldklopperij! Twee uur gratis is voldoende voor een snelle boodschap maar is praktisch gezien een extra kostenpost. Dan moet op parkeerplaatsen zonder slagboom weer een technische oplossing bedacht worden. Venray is een dorp met grote stad waanideeën, de kosten liggen nu op het niveau van een echte stad zonder hetzelfde te bieden.

Geef uw reactie.

anita: eens

omdat het meer mensen trekt naar het centrum die nu geld overhouden om aan iets anders te besteden in venray

Geef uw reactie.

Stef: eens

Heeft alleen maar voordelen. Meer bezoekers voor Venray, meer omzet voor middenstand/ondernemers en dat gaat leiden meer banen. Goed voor de concurentiepositie t.o.v. andere steden. Dat weegt ruimschoots op tegen het kleine verlies van parkeergelden.

Geef uw reactie.

Frea Plantinga: eens

Een bon voor enkele minuten te laat te zijn bij je auto door reumapijnen. De begripsloze en reuze fanatieke ambtenaren zijn een aanfluiting van dit beleid. Ze hebben de lol van Venray bezoeken voor heel veel bezoekers flink verziekt. Geld is alwéér véél belangrijker geworden dan mensen, dus gaan we naar Horst. Een groot parkeerpark in Venray en van daaruit een pendelbusje laten rijden is m.i. veel goedkoper dan een peperdure parkeergarage. Maak daar maar woonruimtes in, of iets commercieels....

Geef uw reactie.

Bernd : eens

Het venrayse Belijdt wordt de doodsteek voor veel Ondernemers door te hoog parkeertariefeniet en het arogante optreden van de Parkeerwachters

Geef uw reactie.

CC: eens

De gemeente Venray helpt zich zelf naar de knoppen. Ze willen overal geld voor hebben en investeren dat weer in zich zelf. Op zich niet verkeerd maar als je kijkt wat ze er voor doen is het wel verkeerd. Alle kerkdorpen hebben ze ondertussen al verpest. Die zijn aan het leeg draaien doordat de basisscholen daar dicht zijn/gaan. En daardoor is er dus ook minder winkel publiek.

Geef uw reactie.

Suzanne: oneens

Gratis parkeren lost denk ik niet het probleem op. Zeker niet gezien de kosten die dit voor de gemeente met zich meebrengt. Ik voorzie juist ook het probleem dat er nergens een parkeerplek te vinden is als je net even snel een boodschap wil doen. Ik vind het momenteel wel duur, het kan zeker goedkoper (max. 1 euro per uur) en met een maximum tarief per dag. Nog een idee: gratis parkeren bij de Wetteling en op koopavond en zaterdag een gratis pendelbus van centrum naar parkeerplaats en station.

Geef uw reactie.

Uw naam Tino Zandbergen: eens

Parkeren moet geen melkkoe van de gemeente zijn. De burger moet kleine boodschappen snel en gratis kunnen doen. Goed voor het winkelcentrum.

Geef uw reactie.

CvH: eens

Gedeeltelijk mee eens. Mensen die van buiten Venray komen, komen vaak om écht te winkelen, dan is 2 uur te kort. Dus er moet ook een optie zijn waar je langer kunt parkeren; verder van het centrum en dan helemaal gratis of toch een betaalde parkeerplaats waar je langer als 2 uur kunt staan.

Geef uw reactie.

m. v. loon: eens

Blauwe parkeerschijf is voldoende in andere plaatsen waarom hier niet.?

Geef uw reactie.

jan: eens

Het is zeker aan te bevelen om het parkeerbeleid in Venray te veranderen. Maar daar zijn niet alle problemen mee opgelost. Het parkeren (en ook de parkeerwachters) is slechts een onderdeel van de huidige problemen. Ook het internet winkelen draagt zeker bij aan de leegstand in Venray (en heel Nederland.) Verder denk ik dat je de binnenstad aantrekkelijker moet maken.

Geef uw reactie.

sonja roelofs: eens

kosteloos parkeren wil voor mij zeggen dat ik sneller de winkels in het centrum van venray bezoek en vaker

Geef uw reactie.

ernest: oneens

gratis is niet gratis. Als de gemeente inkomsten gaat misen, gaan de belastingen omhoog gaan. En dat betalen alle Venrayse inwoners. Als de middenstand en grote concerns als bijv, Blokker vinden dat het centrum aantrekkelijker moet worden voor kopers, dan moeten zij hun kopers maar compenseren voor de kosten van hun parkeerkaartje. Het is echt niet nodig noch wenselijk dat de gemiddelde Venrayer op gaat draaien voor de (misschien iets minder hoge) winsten van middenstanders en concerns.

Geef uw reactie.

Doris.: eens reageert op ernest : oneens

Wat een domme redenatie. Zie je zelf niet dat venray aan het leeglopen is. Hoe zou dit (ook) komen? Door dit parkeerbeleid natuurlijk. Er komen veel minder mensen en zelfs dan wil jij de kosten gaan verhalen op de ondernemers. Dus ondernemers gaan weg en in ieder geval komen er geen nieuwe meer. Spookenstad dus. Is dit wat je bedoelt Ernest ?

Geef uw reactie.

Doris.: eens

Dit parkeerbeleid is slecht, zeer slecht voor Venray. Maar waarom heeft men dit nu pas door ?? En WAAROM GAAT HET NOG ZO LANG DUREN VOOR ER VERANDERING KOMT. 2 uur is erg kort. 4 uur is veel beter en geeft de bezoeker meer rust. En het apres-winkelen zal aantrekkelijker worden. Beter vandaag dan morgen stoppen met dit idioot beleid dat Venray veel imago-schade heeft gebracht.

Geef uw reactie.

Gerard: eens

Als je achter een slagboom parkeert heb je 15 min zonder te betalen als je snel bent lukt het,Als je 2 min te laat bent na 2 uur betaald te hebben jammer, geen excuus te laat.Probeer niet even iets af te geven zonder kaartje ze staan je al op te wachten.De parkeer garage moet afbetaald worden met boetes,dus handhaven zoveel mogelijk schrijven.Ik doe mijn boodschappen elders heb nergens omkijken naar, daar is de koffie ook bruin.

Geef uw reactie.

Bart: eens

Met gratis parkeren komen er meer mensen naar t dorp

Geef uw reactie.

Tim Euwes: eens

omdat we anders te snel naar een andere stad rijden om even te gaan winkelen!!

Geef uw reactie.

maria v.d.heuvel: eens

Het trekt meer mensen naar het centrum om te winkelen. Oo ff snel datgene halen wat je nog vergeten was.

Geef uw reactie.

Luud Relou: eens

Als het zo blijf t blijven we als we gezellig willen winkelen naar Boxmeer gaan. Daar kunnen ze het wel zonder parkeergeld van de bezoekers af te troggelen. Misschien een voorbeeld voor Venray.

Geef uw reactie.

Stefan: eens

Parkeerschijf. Dit zal 1 van de speerpunten moeten zijn om het centrum van Venray weer wat positivisme mee te geven, zodat hopelijk ook de bezoekersaantallen weer wat zullen stijgen. Maar let wel gemeente en ondernemers! Er is meer werk aan de winkel om de bezoekersaantallen te doen stijgen. Er is te lang geteerd op " de beste binnenstad van NL". Stilstand is achteruitgang! Hopelijk is het kalf niet verdronken als de put gedempt is.

Geef uw reactie.

ilse: eens

De blauwe kaart mag van mij komen! !

Geef uw reactie.

Henriette: eens

perfect die blauwe parkeerschijf!!

Geef uw reactie.

Henny Verhoeven: eens

In deze dure tijd letten mensen extra op hun uitgaven. Ik woon zelf vlakbij het centrum en mijn kinderen moeten betalen als ze bij mij op bezoek komen. Belachelijk. Voer een parkeerkaart in en geef bewoners van het centrum een vergunning voor de familie zodat zij gratis kunnen parkeren tijdens bezoek aan ouders. Voor de winkels zal het goed zijn want vele wijken uit naar omliggendé gemeenten.

Geef uw reactie.

Tom van den Hoek: eens

het is makkelijk als je niet met kleingeld moet hannissen om te parkeren. De mensen blijven langer in het centrum om nog iets te nuttigen Dus allemaal blije bezoekers

Geef uw reactie.

Kelly van der Star: eens

Het is niet aantrekkelijk om nu naar het centrum te gaan. Parkeren is duurder als de boodschap! En als je 1 minuut te laat bent heb je meteen een boete van 60 euro! Kortom veel te duur.

Geef uw reactie.

Jacqueline arts- Willems: eens

Het is duur om voor kleine boodschap te moeten betalen. Of bij voor bij de bibliotheek... Nu crisis tijd, voor de ondernemers.... Bij gratis parkeren ga je sneller toch even naar de winkel. Nu wacht je wel even, tot dat je een hele lijst boodschappen Moet halen...

Geef uw reactie.

Jos: eens

Blauwe kaart is goed idee. Wél handhaven op overschrijding etc.

Geef uw reactie.

Vera: eens

Aangezien je voor elke kleine boodschap moet gaan betalen om te parkeren, nodigt het niet bepaald uit om naar Venray te gaan, terwijl ze een mooi en goed en uitgebreid winkelcentrum hebben!

Geef uw reactie.

Sanne: eens

Hoe het beleid eruit moet zien weet ik niet, maar betalen 1 uur naar sluitingstijd vind ik echt belachelijk (!!), de zone tot waar je moet betalen is te groot en heeft niets meer met winkelen te maken, kosten per uur in vergelijking met nabij liggende steden, staat mijn inziens niet in verhouding en als je dan die paar minuten te laat bij de auto bent , dat er niet zo moeilijk wordt gedaan (die kosten zijn al lang terug van alle keren dat ik teveel in de automaat heb gegooid).

Geef uw reactie.

Willem: eens

Gewoon

Geef uw reactie.

Sarah: eens

Dan kan mijn bezoek ook weer eens een kop koffie komen drinken zonder te hoeven betalen...

Geef uw reactie.

Bianca: eens

dan loont het zich ook om even te gaan shoppen.

Geef uw reactie.

Huub: eens

Met twee uur gratis parkeren maak je winkelen weer aantrekkelijk(er) en voorkom je dat mensen die in het centrum werken parkeerplaatsen de hele dag innemen.

Geef uw reactie.

Paul: eens

Niets mooiers dan die irritante parkeerwachters van de straat af!!!!!

Geef uw reactie.

h.jacobs: eens

dan ga ik weer in Venray winkelen

Geef uw reactie.

Karel: oneens

Oneens, winkelgebied. Nu kan je tenminste zo nu en dan je auto kwijt. De roep van ondernemers om gratis parkeren gaat echt geen extra klanten opleveren. Welkom in de nieuwe wereld van online, zorg voor een aantrekkelijk centrum

Geef uw reactie.

Niels: eens

centrum heeft een impuls nodig!

Geef uw reactie.

Henk: eens

Parkeerkaart gebruiken, scheelt veel overlast omwonende van het centrum

Geef uw reactie.

Rob de Weert: eens

Parkeren is veel te duur geworden. Voor een kleine boodschap mijdt ik het centrum.

Geef uw reactie.

Ilja: eens reageert op Rob de Weert : eens

Als je de grote boodschap wel gaat doen in het centrum, dan graag de parkeertarieven verdubbelen ;-)

Geef uw reactie.

Het is opvallend hoe de laatste tijd vrijwel iedereen in Venray een mening heeft over het betaald parkeren. Dan gaat het nog niet eens alleen over het feit dat men moet betalen om te mogen parkeren in het centrum. Ook de parkeerwachters, de bijzondere opsporings ambtenaren (BOA’s) ontkomen niet aan die kritiek.

Nu de ondernemers in......

Lees verder