ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Venrayse gidsen begeleiden u op diverse wandelroutes

donderdag, 03 juli 2014 16:00 Venrayse gidsen begeleiden u op diverse wandelroutes

Bij de introductie van deze stelling werd er door de inwoners van Venray niet erg enthousiast gereageerd om hun mening te geven. Naarmate de maand Juli vorderde is er meer gestemd, echter zonder dat daarbij een motivatie op deze site werd geplaatst.

Klaarblijkelijk zijn de wandelroutes niet zo bekend bij het Venrayse publiek. Via het VVV kantoor worden deze activiteiten meer onder de aandacht van de bezoekers aan Venray gebracht dan aan de eigen inwoners.

REACTIES

H J M E Mathijsen: eens

Het is een goede manier om de beeldbepalende dimensies stedebouw, historie, economie te presenteren.

Geef uw reactie.

A. Munsters: eens

Vaak als ik in andere steden ben doe ik een wandelroute die ik bij de VVV of ANWB winkel kan halen. Hierdoor leer je de plaats beter kennen en kijk je naar plekken die je anders niet zou ontdekken. Venray heeft ook veel van deze plekjes.

Geef uw reactie.

Rudolf van der Veen: eens

Als er een goede stadswandeling is, trekt mij dat om naar die plaats te gaan. Plaatsen die dat niet hebben, laat ik eerder links liggen. Venray biedt zoveel moois.

Geef uw reactie.

Paul Verhoeven: eens

Wanneer ik er op uit ga, kies ik juist voor dit soort activiteiten. Hierdoor weet je vrij snel meer over de plaats waar je bent en hoor je leuke feiten en/of anekdotes. In je eigen woonplaats maak je hier meestal geen gebruik van maar eigenlijk zou je dit wel moeten doen om meer te leren over je eigen dorp.

Geef uw reactie.

p.hasselt: eens

wandelen door Venray blijft ook voor Venray goed, en ik kan ook iedereen mee helpen als dat nodig is

Geef uw reactie.

Sinds kort bestaat in Venray het Rooys Gidsen Gilde.

Dit gilde bestaat uit een groep vrijwilligers die groepen belangstellenden op wandelroutes langs bezienswaardige plaatsen begeleiden en van allerlei relevante informatie voorzien.
Het Rooys Gidsen Gilde verzorgt elke zaterdag rond 14.00 uur een rondleiding door het centrum van Venray......

Lees verder