ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Het St. Annapark wordt de nieuwe parel van Venray.

maandag, 13 november 2017 17:29 Het St. Annapark wordt de nieuwe parel van Venray.

Door het St. Annapark gaat een frisse wind waaien.

In december hebben de inwoners van Venray hun mening kunnen geven op de website Burgers van Venray over de toekomst van het St. Annaterrein.
De stelling was : Het St. Annapark wordt de nieuwe parel van Venray.
Op die website stonden begeleidende artikelen van de vorige en nieuwe eigenaar, van de stichting Stadspark en de gemeente om iedereen te informeren over de toekomstige invulling van het park.
Het blijkt dat 87 % van de reacties het eens is met de stelling, terwijl dus 13 % vindt dat het nog niet zo zeker is dat het park een parel van Venray gaat worden.
Van de 180 bezoekers van de website hebben 82 personen daarvan ook hun mening vermeld.
Al die reacties zijn nog na te lezen door : “vorige stellingen” aan te klikken op de website.
Niet alle daarop vermelde meningen hebben dezelfde strekking, maar de meeste “eens”-stemmers geven aan dat het een prachtige locatie is die nu behouden blijft voor Venray. Ook het behoud van het dierenparkje en de wandelmogelijkheden worden vaak genoemd.

Jeroen vindt dat er eindelijk schot in de zaak Sint Anna Park komt !
Succes, en maak er iets prachtigs van op deze Toplocatie!
Ruud schrijft : Behoud van historisch terrein. Uitstraling in combinatie met de nieuwe functie kent alleen maar winnaars.
Marian Goumans kijkt uit naar de start van de werkzaamheden.
Geweldig. Dat ze maar snel mogen beginnen, want nu doet het zo'n pijn.
Danny Danckaert breekt een lans voor de projectontwikkelaar de Renschdael Groep.
Venray mag zich gelukkig prijzen met de bezielde bevlogenheid van de opdrachtgever, die alles in het werk stelt om met respect voor de waardevolle gebouwen en beplanting iets moois te maken van deze unieke locatie, die zo veel betekent voor Venray.
Ine vindt dat het park zeker potentie heeft om de Parel van Venray te worden. Maar het geheel staat of valt met de invulling met woningen, de gebouwen die blijven staan, het parkachtig geheel, de bossen! Het kan ook helemaal verknald worden. En hoe zit het met de toegankelijkheid? Kun je straks nog steeds met kleinkinderen, de hond en kunstenaars gebruik maken van het terrein?
Hoewel Loes het oneens is met de stelling schrijft ze : Het St.. Anna terrein zoals het nu is, is een rustgevende plek voor wandelaars. Het is prima dat er verandering komt maar er moet wel opgelet worden dat de unieke waarde van deze plek bewaard blijft en dat het niet een nieuwbouwwijk wordt waarbij de geschiedenis van het terrein weggevaagd wordt. Ook de dieren die leuk zijn voor jong en oud moeten blijven.

Uit alle reacties blijkt dat de Venrayse bevolking vindt dat er nu eindelijk iets positiefs met het St. Annapark gaat gebeuren om de steeds verdergaande verpaupering te stoppen.
De totale revitalisering zal waarschijnlijk pas na een langdurig proces van sloop, aanpassingen en nieuw te bouwen woningen voor iedereen zichtbaar worden.

REACTIES

Monique: eens

Het is te hopen.

Geef uw reactie.

Harrie M: eens

Als er maar niet teveel gebouwen gesloopt gaan worden. Met het opknappen van de bestaande mooie panden kunnen ze voor allerhande toepassingen geschikt zijn.

Geef uw reactie.

Uw naam *: eens

Prachtig plan

Geef uw reactie.

Louis: eens

Moet nog blijken, de tijd zal het leren. Zou heel mooi zijn.

Geef uw reactie.

Harry: eens

MET heel veel woningbouw kan het nimmer een parel worden. Zoveel mogelijk groen behouden.

Geef uw reactie.

Toon: eens

Stop de verloedering van de gebouwen. Het hoort bij Venray en past bij Venray. Het is voor een aantal gebouwen nog niet te laat.

Geef uw reactie.

wiel: oneens

Bang dat het monumentale verloren zal gaan denk daarbij vooral aan de groene structuur en uiteraard aan de monumentale gebouwen die geofferd gaan worden tbv de nieuwbouwwoningen

Geef uw reactie.

Harrie: oneens

gewoon niet

Geef uw reactie.

Hannie: eens

Eindelijk gaat er iets gebeuren. Helaas veel te laat. De schouwburg zou een prachtige locatie zijn geweest voor allerlei verenigingen. Nu is het te laat en worden prachtige gebouwen afgebroken omdat het niet meer rendabel is om ze te restaureren.

Geef uw reactie.

Harrie F: eens

De verloedering stoppen is prima. Wel erg jammer dat er geen sociale bouw plaats gaat vinden. Maar jarenlang is geprobeerd om er iets van te maken zonder dat er enig resultaat te zien was. Laten we hopen dat het nu wel lukt.

Geef uw reactie.

Gerda: eens

Fijn dat er eindelijk een einde komt aan de verloedering van dit (oorspronkelijk) prachtige stukje Venray.

Geef uw reactie.

Anja Minheere: oneens

Geen parel zonder voorzieningen voor sociaal zwakkeren.

Geef uw reactie.

Jac: eens

Niets doen is helemaal geen optie. Ik ben benieuwd hoeveel van de huidige gebouwen uiteindelijk kunnen blijven staan. Als er nog lang getreuzeld wordt, blijft van de meeste paviljoens alleen de schil over of uiteindelijk niets. Zoals het er nu naar uit ziet duurt het minstens tot 2010 voordat hierin kan worden geïnvesteerd. Hoe langer men wacht des te meer er kan worden gesloopt. Ook het park verloedert verder en verder.

Geef uw reactie.

Lisana: eens

Zolang op het park toch de serebe rust blijft hangen die er nu ook hangt ben ik het ermee eens.
Hoop dat de Renschdaelgroep niet TE rigoureus gaat bouwen en slopen.
Zou mooi zijn als het waar is dat ze zoveel mogelijk gebouwen sparen.
Maar.... eerst zien en dan geloven.

Geef uw reactie.

Maria: eens

Het kan alleen maar beter worden met de huidige situatie voor ogen. Daarnaast is het mooi indien er weer meer “leven” komt en er door verschillende mensen gebruik gemaakt kan worden van de verschillende voorzieningen

Geef uw reactie.

Peter: eens

De plannen van de Renschdael Groep zijn zeer goed doordacht, de manier waarop zij omgaan met de bestaande bebouwing is lovenswaardig. De twee gebouwen die moeten verdwijnen, het Theresiagebouw en de schouwburg zijn in technisch in zeer slechte staat en kunnen niet meer gerestaureerd worden. Gelukkig komt er iets mooi's voor terug.

Geef uw reactie.

LEDEKE: eens

Denk dat er een mooie invulling van het terrein komt.
Nieuwe woonomgeving met goede aansluiting naar het centrum

Geef uw reactie.

Pieter: eens

Stilstand is sowieso achteruitgang. Geef de ontwikkelaar een kans.

Geef uw reactie.

Linders: eens

De website werkte helaas niet juist, ik kon geen eens of oneens invinken. Ik ben het duidelijk oneens!

Geef uw reactie.

Linders: eens

Ik las afgelopen week in de Peel en Maas dat Theresia niet behouden werd. Dit is toch weer walgelijke misleiding van de bovenste plank! Denken ze nu werkelijk dat iemand gelooft dat ze niet van tevoren wisten wat de staat van het gebouw was?

Ik neem aan dat de gemeente haar taak uitvoert en dit imposante en tevens mooiste gebouw gaat behoeden voor sloop!

Geef uw reactie.

Wil-van-Ham: eens

De belangrijkste historie van Venray is de sociale en psychiatrische opvang van mensen.

Vroeger noemden we St. Anna een gesticht. Soortgelijk heet in oud Engels een psychiatrische inrichting een asylum. Dat is een plaats waar mensen beschermd worden tegen geweld in hun hoofd.

Tegenwoordig zijn ook veel mensen op de vlucht tegen geweld en onderdrukking.

St. Anna zou dus als parel kunnen blijven schitteren, en de Zusters van Liefde wederom eer aangedaan worden, door de ruime faciliteiten op de eerste plaats te bestemmen als AZC en vele honderden, misschien wel duizenden mensen, bescherming te bieden.

Voor de toekomstige invulling van St. Anna ligt er dus bij de nieuwe eigenaren een belangrijke uitdaging om te proberen de oude glans van die parel te evenaren.

Veel succes,.

Geef uw reactie.

Hans: eens

Geweldig wat de plannen zijn. Chapeau. Laten we nu eens met z'n allen ons van de positieve kant zien/horen en geef de Van Renschdaelgroep de kans om er iets moois van te maken. Ongetwijfeld zal er hier en daar een individueel belang plaats moeten maken voor het algemeen belang, het zij zo. Dat het park mag uitgroeien tot een locatie waar we als Venray bijzonder trots op kunnen zijn.

Geef uw reactie.

Ineke Grootemaat: eens

Mits er maar geen grote villa's komen, zodat de gewone burger er niet meer mag komen. Bovendien moet de dierenweide in ieder geval blijven, want die is nu zo prachtig opgeknapt. Iedereen geniet daar momenteel van. Het is goed dat er wat wordt gedaan, maar dan wel voor iedereen. Laat het verkeersarm blijven, zodat we er nog steeds rust kunnen vinden. Hopelijk blijven veel oude gebouwen in stand en worden die gerestaureerd. De identiteit van het terrein zou moeten blijven!

Geef uw reactie.

Uw naam *: eens

Een prachtige en rustgevende omgeving ideaal voor te wandelen En de oude gebouwen moeten blijven knap ze op en doe er wat mee

Geef uw reactie.

Ruud: oneens

Vanwege de commerciële uitbuiting van een historische natuurlijke plek ben is een investeerder niet wenselijk

Geef uw reactie.

Alice : oneens

Ik ben bang dat de karakteristieke eigenschappen van dit park verloren zullen gaan wanneer de gebouwen veranderen. Desondanks ben ik wel blij dat er iets mee gebeurd want verloedering is nooit een optie. Wat ik tevens erg jammer vind is dat de dierenweide niet wordt meegenomen in de nieuwe bestemming. terwijl dit, volgens mij, echt een aanwinst is voor Venray. Wanneer ik door het park loop is het altijd druk bij de dieren. De dieren trekken wandelaars, jonge gezinnen, ouderen, en ook de ouderen die op de overloonseweg 4-6 verblijven zijn er vaak te vinden. Daarnaast bied de dierenweide werkgelegenheid voor mensen met een beperking. De dierenweide is nu de parel van het St. Anna park, behoud dit.

Geef uw reactie.

Linders: eens reageert op Alice : oneens

Lijkt mij inderdaad ook niet meer dan logisch dat dit middelpunt van het park behouden zou moeten worden!

Geef uw reactie.

Sander van Lier: eens

Als Renschdael dit goed aanpakt wordt dit een van de onderscheidende woonmilieus in Zuid Oost Nederland. Kijk maar eens naar de ontwikkeling op landgoed Sancta Maria in Noordwijkerhout. Dit landgoed is in dezelfde tijd door dezelfde architect en de zelfde kloosterorde gebouwd. Dat is nu getransformeerd tot een schitterend landgoed!

Geef uw reactie.

Ensink: eens

Alle potentie is aanwezig om te laten zien hoe mooi dit stukje Venray is en hoe historie en huidige tijd samen kunnen gaan. Als niet alleen economische motieven prevaleren gaat het werken... Dicht bij het centrum koppelt het wijken aan elkaar: maak Venray een parel rijker!

Geef uw reactie.

Maria: eens

De wereld draait door, alles is in beweging, juist daardoor is er sprake van vooruitgang. Stilstand leidt tot achteruitgang, een duidelijk resultaat van de afgelopen twintig jaar. Laat het gebied vooral ontwikkeld worden met een nieuwe hedendaagse invulling zodat het park weer op de kaart gezet wordt.

Geef uw reactie.

N Classens: eens

het is een mooi natuur en cultuurstuk van Venray met veel geschiedenis en herinneringen. het kan een aanwinst voor heel Venray worden

Geef uw reactie.

Uw naam *: eens

Hoe meer parken hoe beter. Venray heeft zeker meer plekken voor ouders met kinderen nodig!

Geef uw reactie.

Marieke Gaal: eens

Het st. Anna is een prachtige plek om te wandelen, tot rust te komen en even een frisse neus te halen. Het heeft mooie velden, parkeergelegenheden en mooie monumentale gebouwen die wel een opknapbeurt mogen gebruiken. Er kan zo iets moois gemaakt worden van dit stukje Venray.
Een mooi park in het midden waar sportactiviteiten kunnen worden gehouden en in de zomer lekker luieren op het gras. In het kleine witte gebouwtje op het grasveld zou een bandje op kunnen treden in de zomer en wat kraampjes. De gebouwen er omheen kunnen verhuurd worden of culturele/jongeren activiteiten in laten organiseren. De kinderboerderij opknappen voor de kleinere onder ons.
Maak het aantrekkelijk voor de mensen!!

Geef uw reactie.

Hans: eens

Ik ken het park al van uit de tijd dat het volledig in gebruik was. Het was een prachtige omgeving. Door dat er geen toezicht is en geen onderhoud, gaat het nu snel achteruit. Als er niet heel snel wordt ingegrepen stort de boel vanzelf in. En het mooie park gaat naar de knoppen door gebrekkig onderhoud. Hulde aan de gemeente en de projectontwikkelaars die het park een nieuwe toekomst willen geven. Ja dat zal natuurlijk wel geld kosten en er zal ook geld worden verdiend, niet alleen door de ontwikkelaar, maar ook door de bouwbedrijven en zelfs door de gemeente.
Dat is helemaal niet erg. Niemand klaagt over de winst die een garage maakt als er weer een mooie nieuwe auto wordt geleverd. En die auto levert veel luchtvervuiling, terwijl het park een mooie groene long is voor Venray.

Geef uw reactie.

Uw naam *: eens

Als de unieke waarde van het terrein gewaarborgd blijft en ook aan de ouderen wordt gedacht

Geef uw reactie.

Sandra Coolen: eens

Het is nu al een parel met veel jeugdherinneringen en zal hopelijk altijd een parel blijven. Een oase van rust en natuur met mooie gebouwen naast het bruisende stadsleven in Venray centrum.
Vol vertrouwen dat t met respect voor de natuur gerenoveerd wordt. Veel succes!

Geef uw reactie.

Uw naam *: oneens

Het terrein .iet blijven zoals het is. De dierenweide is leuk voor de kinderen en op het oude speelterrein een nieuwe maken dat trekt nog meer bezoekers. De panden restaureren. Maar laat het verder zoals het is.

Geef uw reactie.

Inge: eens

Tijd om aan te pakken na jarenlange verwaarlozing. Hopelijk blijft wel de magie van dit prachtige park behouden. Ik wandel er graag met mijn kleine kinderen.

Geef uw reactie.

Uw naam *: eens

Mooi park, dat mooi moet blijven!

Geef uw reactie.

Marc: eens

Goed idee! En tijd voor verandering. Gebruik van het mooie terrein kan alleen maar ten goede komen.

Geef uw reactie.

Anoniem: eens

Mooie plek die mooi moet blijven

Geef uw reactie.

Twan: eens

Laten we het mooie van St Anna behouden en het functionele teruggeven! Prachtige plannen

Geef uw reactie.

Loes: oneens

Het St.. Anna terrein zoals het nu is, is een rustgevige plek voor wandelaars. Het is prima dat er verandering komt maar er moet wel opgelet worden dat de unieke waarde van deze plek bewaard blijft en dat het niet een nieuwbouwwijk wordt waarbij de geschiedenis van het terrein weggevaagd wordt. Ook de dieren die leuk zijn voor jong en oud moeten blijven.

Geef uw reactie.

Jeroen: eens

Eindelijk schot in de zaak Sint Anna Park!
Succes, en maak er iets prachtigs van op deze Toplocatie!

Geef uw reactie.

Eric: eens

Een prachtige locatie die behouden dient te worden, een nieuw leven, zodat ook de komende generaties kunnen genieten van het Sint Annapark!

Geef uw reactie.

Marianne: eens

een prachtige plek met een bewogen geschiedenis. Laat er snel een einde komen aan verloedering en verpaupering zodat het park weer een plek wordt in volle glorie voor iedereen die er van wil genieten.

Geef uw reactie.

Ruud: eens

Eens. Behoud van historisch terrein/ uitstraling icm nieuwe functie kent alleen maar winnaars.

Geef uw reactie.

Jeroen: eens

Met afstand nu al de mooiste plek in Venray. Behoud wat mooi is.

Geef uw reactie.

Uw naam *: eens

Nu is het een verpauperde plek. Maak er iets van. En dat kan niet door nog tien jaar over te vergaderen. Keuzes maken en handen uit de mouwen

Geef uw reactie.

jmpm: eens

Niet alleen omdat ik in 1975 op St Anna als leerling ben begonnen, maar ook omdat het hele terrein geschiedenis uitstraalt.
Als ik familie en kennissen meeneem naar deze prachtige locatie, spreekt bijna iedereen de wens voor Venray uit, dat deze bijzondere plek behouden blijft voor de toekomst.
Hierbij spreek ik dan ook mij vurige wens uit dat niet alleen de prachtige natuur behouden blijft, maar zeker ook die Oh zó mooie gebouwen. Een omgeving die echt met elkaar vergroeid is.

Geef uw reactie.

Marian Goumans: eens

Geweldig dat ze maar snel mogen beginnen, want nu doet het zo'n pijn.

Geef uw reactie.

MA: eens

Mooie redding van verpaupering.

Geef uw reactie.

Linders: eens

Fijn dat er eindelijk eens wat gaat gebeuren aan de verdere verloedering van dit prachtige gebied.
Ik zou echter wel heel graag willen weten wat de daadwerkelijke plannen zijn voor nieuwbouw. Ik hoop dat er dat er enkel voor een aantal bestaande gebouwen die gesloopt worden nieuwe gebouwen komen, en dat niet het hele park volgebouwd gaat worden!

Geef uw reactie.

wim: eens

het kan niet slechter dan zoals het er nu bijligt. Alle initiatieven zijn welkom. Ik ga ervan uit dat de bedoelingen van de investeerder goed zijn met behoud van monumenten en opknappen van park. Op open plekken en aan de randen evt nieuwbouw. Behoud van natuur is essentieel.

Geef uw reactie.

Henk Op den Buysch: eens

De prachtige ligging en de monumentale bomen zijn het meer dan ward. Eventueel weer aangvuld met een dierenparkje waar wij en onze kinderen zoveel plezier aan beleefd hebben

Geef uw reactie.

WLRooy: eens

Het St Annaterrein is nu een waardevol natuurgebied. Helaas heeft vandalisme plaatsgevonden in de gebouwen. Om verdere verloedering te voorkomen ben ik verheugd dat er een serieuze overnamepartner gevonden is. Bij behoud van de panden hoop ik dat er voor de historische panden zoals het hoofdgebouw gekozen zal worden. Al de latere nieuwbouw passen minder bij de uitstraling van het park. Waarschijnlijk zullen zij economisch beter inpasbaar zijn. Door deze verkoop wordt het St Annapark veilig gesteld voor onze en toekomstige generaties. Gelukkig wordt het openbaar karakter behouden.

Geef uw reactie.

Uw naam *: oneens

Kunnen we de plannen eerst in zien.
Want wat gaat er precies veranderen?
Wss onder de noemer van een park worden wij wederom gruwelijk voor t lapje gehouden.
Typisch venrayse politiek.

Geef uw reactie.

Kiki: eens

Het is super goed dat er eindelijk duidelijkheid is en er iets wordt gedaan met dit mooie stukje Venray. De plannen ziet er goed uit en dit kan Venray Zeker op de kaart zetten! Daarnaast kan dit stukje stedenbouw een mooie identiteit aan venray geven.

Geef uw reactie.

Doris: eens

Eindelijk krijgt deze mooie plek een bestemming en een nieuwe uitstraling.

Geef uw reactie.

Ria: eens

Eens. Eindelijk is de kogel door de kerk. Hopelijk wordt het heel mooi en blijf er toch een stuk historie behouden. Het was eens toch zo mooi

Geef uw reactie.

Wsd: oneens

Jammer, doe zelf iets met de gebouwen het is ons Venrayse history.

Geef uw reactie.

Spikanor: oneens

ik weet niet of julle het wel weten maar vanaf vogend jaar is het park weg en word prive terein met huur huisen van duizend+ euro en villa's.
dan mogen zelfs de bewooners van venray niet meer op komen.
als jullie de plannen wisten wat er kwam dan zou je schrikken ik weet het namelijk wat de plannen zijn er van wat er komt.
geloof mij maar er komt geen park terug in de plaats maar een rijke villa terien voor rijke stinkers.

Geef uw reactie.

Uw naam *: eens

Venray heeft al jaren een prachtig stadspark. Ik denk dat veel mensen het zelfs onderwaarderen. Prachtige natuur, mooie gebouwen. Tijd om ook dit stukje venray te transformeren tot iets wat bij het heden past. Ik zou graag de steun van heel Venray zien om samen met de ontwikkelaar er iets bijzonders van te maken!

Geef uw reactie.

Uw naam *: eens

Mooi stukje venray.

Geef uw reactie.

Danny Danckaert: eens

Venray mag zich gelukkig prijzen met de bezielde bevlogenheid van de opdrachtgever, die alles in het werk stelt om met respect voor de waardevolle gebouwen en beplanting iets moois te maken van deze unieke locatie, die zo veel betekent voor Venray.

Geef uw reactie.

Uw naam *: eens

Mooie gebouwen, mooie natuur, prachtige locatie

Geef uw reactie.

Angelique Lemmens: eens

Mee eens. Dit terrein en stukje venrayse geschiedenis verdient onderhoud en een opknapbeurt. Met gevoel en respect vernieuwen en Venray krijgt er het st. Annapark voor terug

Geef uw reactie.

Verrijdt: eens

Eens omdat de locatie en het park zonde zijn niet te gebruiken voor jong en oud. Dit jaar bij Schijt aan de grensbleek dit. En ook tijdens wandelingen met de hond, verbaas ik me steeds weer hoe mooi dit stukje Venray is. Jeugd sentiment de speeltuin de dieren. Dat moeten we vasthouden doorgeven en tot een parel maken.

Geef uw reactie.

Freek: eens

Een park vol prachtige natuur en bijzondere architectuur op een steenworp van het centrum van Venray. Met recht de parel van Venray!

Geef uw reactie.

Wil van Tilburg: eens

Eindelijk een organisatie die zijn nek durft uit te steken om het St. Annapark te redden van verpaupering. Hopelijk slaagt die ontwikkelaar er in om het park met een aantal monumentale gebouwen in te richten naar huidige en toekomstgerichte maatstaven en woonwensen. Met het daarbij realiseren van een heuse seniorenresidentie met alle noodzakelijke voorzieningen, zodat het aantrekkingskracht krijgt vanuit de hele regio of zelfs de randstad, zal er sprake zijn van een parel van Noord Limburg ! Een prachtlocatie met een openbaar park waar Venray trots op kan zijn.

Geef uw reactie.

Ine: eens

Het park heeft zeker potenties om de Parel van Venray te worden. (wie bepaalt wat een parel van Venray is?). Maar het geheel staat of valt met de invulling van de woningen, de gebouwen die blijven staan, het parkachtig geheel, de bossen! Het kan ook helemaal verknald worden. En hoe zit het met de toegankelijkheid? Kun je nog steeds met kleinkinderen, de hond, kunstenaars gebruik maken van het terrein?

Geef uw reactie.

Alain C: eens

Maak iets mooi van. Het kan echt een aanwinst voor Venray worden. Succes.

Geef uw reactie.

henk: eens

Dan stopt het verval en kan het alleen maar mooier worden

Geef uw reactie.

theodorus: eens

en wat gebeurd er met de rest van de gebouwen die langs de dr Kortmannweg liggen, het washuis (ketelhuis) en de hout zagerij. daar kunnen ze mooie aanleun woningen neer zetten voor 50+ plussers. en het oude kerkhof met uitgang.
ik woonde vroeger aan de smakterweg(nu dr Kortmannweg) waar ik met mijn gezin woon.
het zou fijn zijn als iets mooi's voor de dag komt,

Geef uw reactie.

Margo: eens

Eindelijk na jarenlange verloedering gaat het een metamorfose krijgen. Alle vertrouwen dat het er mooier op gaat worden!

Geef uw reactie.

Uw naam *: eens

Het wordt een parel mits de oude gebouwen niet worden gesloopt maar gerestaureerd en worden hergebruikt onder meer als bejaardenwoningen..
En heel belangrijk is dat het bosrijke karakter in stand wordt gehouden !!

Geef uw reactie.

Uw naam *: eens

Zo onderkomt dit prachtige park toch maar....of het een parel wordt, valt nog te bezien.....

Geef uw reactie.

truus: eens

renoveer de gebouwen en laat de rest met rust.
DAN blijft het een leuk en RUSTIG park.
Dus niets bij bouwen

Geef uw reactie.

Ineke Grootemaat: eens reageert op truus : eens

eens!

Geef uw reactie.

jack: eens

gebouwen verwaarlozen nu en de hoop is dan ook dat dit stopt.

Geef uw reactie.

Het Sint Annaterrein wordt het Sint Annapark.

Na jarenlange vruchteloze pogingen om het St. Annaterrein te redden van een steeds verdergaande verpaupering werden in mei 2015 nieuwe plannen gepresenteerd.
In een zogenoemd ambitiedocument, opgesteld door het ‘Projectteam St. Annapark’ in opdracht van Stichting......

Lees verder