ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Venray presenteert zich als evenementenstad

donderdag, 01 november 2012 17:00 Venray presenteert zich als evenementenstad

De Evenementenhal zet Venray op de kaart.

Gedurende de maand November heeft u uw mening kunnen geven over de stelling of de Evenementenhal bijdraagt aan de promotie van Venray.
In totaal hebben in die maand meer dan 500 personen de website: burgersvanvenray.nl bezocht.
Van dit aantal personen waren er ca. 400 unieke bezoekers en hebben er meer dan 100 daadwerkelijk hun keuze gemaakt of ze het al dan niet met die stelling eens zijn.
De meesten daarvan geven ook aan waarom ze die mening zijn toegedaan.
86 % van de personen die gestemd hebben op de site Burgers van Venray vinden dat de Evenementenhal Venray op de kaart zet. In de daarbij gebruikte motivaties is vrijwel steeds sprake van bewondering voor datgene wat is gerealiseerd.
Woorden als : naamsbekendheid in de regio, verrijking voor Venray, professionele organisatie en goede bereikbaarheid komen daarbij veelvuldig voor. In plaats van alle soorten evenementen “ver van huis” te bezoeken, is er nu sprake van de mogelijkheid om “naast de deur” terecht te kunnen.
Van de 14 % stemmers die er anders over denken waren er slechts twee die ook hebben willen aangeven waarom zij een ander standpunt huldigen dan de eens-stemmers.
Het is interessant om de diverse motivaties eens na te lezen. Dat kan eenvoudig door op deze site onder “vorige stellingen” alles nog te bekijken.
Wel blijft het volgens een aantal van die reacties onduidelijk of de bezoekers van de Evenementenhal het centrum van Venray even zullen “meepakken”.
 

REACTIES

ikke: eens

dank aan Harry Maassen

Geef uw reactie.

Bachus: eens

Het is mogelijk offtopic, maar wat ook promotie is: ingang parkeerkelder doortrekken tot in de AH, de winkelunits boven de parkeerkelder ombouwen tot woningen en het terrein eromheen loskoppelen van centrum, mooi woonerf van maken. Ook de gemente zelf conformeert zich aan het centrumplan (geen winkels buiten de afgesproken zone) Gratis parkeren met schijf, meer evenementen en steun de kunstwerkplaats.

Geef uw reactie.

Harrie M.: eens reageert op Bachus : eens

Jij lijkt me een prima persoon om stellingen voor deze website aan te dragen.

Geef uw reactie.

hay achten: eens

Uiteraard ben ik het met die stelling eens. Dit verhoogte de naamsbekendheid en kan ook goed zijn voor andere venrayse bedrijven, winkels, horeca en hopelijk ook werkzoekenden.

Geef uw reactie.

Bachus: eens

Mensen komen van ver om de evenementenhal te bezoeken. In tegenstelling tot de Floriade kost het de beslstingbetaler niets. En we zetten Venray (niet Venlo) op de kaart. Hardstikke effectief.

Geef uw reactie.

Nicol: eens

Het VECC zet Venray zeker op de kaart en is een zeer goede promotie voor Venray! Met dank aan Harry Maessen.....!

Geef uw reactie.

Ger Wijnhoven: eens

De evenementenhal is een perfecte plaats war veel ondernemers samenkomen en waar veel bedrijven zich kunnen presenteren en zo ook het goede ondernemersklimaat van de regio kunnen ontdekken. Het ene maakt dat ook het andere interressant wordt. Ondernemingen is werkgelegenheid en welvaart voor de gemeente en de hele streek.

Geef uw reactie.

Rita: eens

Kan veel bijdragen aan bekendheid. Zal vooral afhangen van datgene wat ze gaan organiseren. Ik wens de organisatie daar veel succes mee.

Geef uw reactie.

jan: eens

Zeker mee eens. De Evenementenhal ( die overigens nog uitgebreid wordt met 10.000 m2) geeft een enorme inpuls aan Venray, met veel positieve gevolgen. Denk aan werkgelegenheid , hotelboekingen, naamsbekendheid enz. Zeer goed voor de tweede "stad" in Noord Limburg. En... inderdaad... met dank aan onze Harrie (Maessen).

Geef uw reactie.

moorren: eens

werkgelegenheid, bekendheid van Venray vergroten, dichtbij huis voor leuke evenementen

Geef uw reactie.

Henriette: eens

bekendheid voor Venray

Geef uw reactie.

ria: eens

MOOI DAT VENRAY ZICH IN DE KIJKER KAN ZETTEN, MAAR MET ALLEEN DE EVENEMENTENHAL BEN JE ER NIET, JE ZULT VENRAY ECHT MOETEN PROMOTEN MET OOK VASTTE PRIK OP IEDERE BEURS EEN STAND VAN VENRAY, DAN PAS PROMOOT JE VENRAY ECHT.MAAR HET DUO VENRAY MAESSEN KAN NOG VEEL MEER VOOR VENRAY BETEKENEN, MISSCHIEN SPRINGEN ER DAN OOK ANDEREN OP DE KAR

Geef uw reactie.

philipsen: oneens

grote grijze bakken en activiteiten die op een grote massa gericht zijn zijn niet sfeervol en zich niet onderscheidend van andere zogenoemde " publiekstrekkers". Bezoekers komend dan misschien wel binnen de bebouwde kom, maar krijgen niks mee van wat venray te bieden heeft

Geef uw reactie.

Charlotte: eens

Helemaal mee eens. Evenementenhal is absoluut een verrijking voor Venray en omstreken. Het heeft een positieve invloed op de werkgelegenheid en naamsbekendheid van Venray, waardoor er een grotere aantrekkingskracht ontstaat voor inwoners en ondernemers uit de (grens)regio.

Geef uw reactie.

Joos: oneens

Venray heeft meer behoefte aan nieuwe bedrijven die zich hier willen vestigen. Dat betekent in ieder geval meer werkgelegenheid.

Geef uw reactie.

René Lenards: eens

Ik kan mij alleen maar aansluiten bij het eens zijn. Het is een geweldige verrijking voor Venray. De organitatie zit goed in elkaar. Dit moet Venray positief gaan merken.

Geef uw reactie.

Joyce V.: eens

Evenementenhal Venray biedt onbeperkte mogelijkheden inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden. Door de komst van deze professionele organisatie biedt Venray als stad ook meer mogelijkheden en aantrekkingskracht. Samen zorgen zij voor promotie dat Venray op de kaart wordt gezet.

Geef uw reactie.

Harrie M.: eens

De locatie, de entourage, de bereikbaarheid (auto / trein) en de unieke full service formule die exposanten en bezoekers ervaren staan borg voor landelijke bekendheid. Het kan niet anders of Venray moet daar garen bij kunnen spinnen.

Geef uw reactie.

Wilma: eens

Mensen die naar de evenementenhal komen, komen in Venray en wie weet "pakken" ze het cetrum mee. Of komen mogelijk nogmaals terug. De reclame om de evenementenhal staat ook Venray bij. Dit kan mijs inziens alleen maar goed zijn voor Venray.

Geef uw reactie.

Martin: eens

Venray staat weer extra op de kaart. Hotels, winkelcentrum etc zullen ongetwijfeld mee profiteren. Uitbreiding Maaslijn en verbreding van de weg Wanssum (haven !)-Helmond krijgt door de Evenementenhal nog meer draagvlak.

Geef uw reactie.

Hans Stienen: eens

is goed om in je bedrijfsplaats een evenementenhal te hebben waar je promotie kan maken, zeker in je eigen omgeving, zeker met zo een goede organisatie

Geef uw reactie.

Carla: eens

Helemaal mee eens en sluit me aan bij de mening van de overige mee-eens-stemmers !

Geef uw reactie.

Jules: eens

goede aantrekkingsfactor

Geef uw reactie.

Frans: eens

Helemaal mee eens

Geef uw reactie.

Wim: eens

Een sector die nog groei kan laten zien. Dank zij de goede samenwerking tussen Gemeente Venray en Harrie Maessen.

Geef uw reactie.

HR P Jansen: eens

Dat trekt Bezoekers in alle rangen en standen Ik dank U dat Deze voormalige Discotheek is omgebouwd Tot Sentrum waar bedrijven manifestaties tot pop concerten die voor de gemiddelde burger aantrekkelijk is in venray

Geef uw reactie.

Pieter: eens

Trekt veel bezoekers naar Venray. Prima!

Geef uw reactie.

Hans ten Berge: eens

Ik ben het zeer met de stelling eens. het helpt Venray op de kaart te zetten als toonaangevend centrum in Noord Limburg

Geef uw reactie.

Roos Janssen: eens

Een zeer goede aanwinst voor Venraij e.o.

Geef uw reactie.

JB: eens

Absoluuut , met dank aan Harry Maessen.

Geef uw reactie.

Pim : eens

Ja hoor er worden veel evenementen georganiseerd wat Venray alleen maar ten goede komt

Geef uw reactie.

M. Verstegen: eens

Venray wordt wel extra op de kaart gezet, maar het centrum zal door deze bezoekers weinig worden bezocht! Bij de evenementenhal is het parkeren (nog gratis) In het centrum en de wijken er omheen , betaald parkeren!

Geef uw reactie.

Jeanne Funcken: eens

Zoiets trekt mensen van buitenaf. Heb onlangs voor de eerst keer de evenementenhal bezocht vond het wel klein van opzet .

Geef uw reactie.

Hennie: eens

Door gasten op wat voor manier Venray te laten bezoeken heeft bijna altijd een positieve herinnering als gevolg .

Geef uw reactie.

Peter: eens

Ik denk dat de naam Venray weer goed op de kaart wordt gezet. Duizenden bezoekers! Of deze bezoekers of een deel ervan Venray Centrum bereiken weet ik eerlijk gezegd niet. Misschien een kwestie van langere termijn. Een goede city marketing kan hier zeker aan bijdragen. Dit moet consistent en continu aandacht krijgen in Venray. Niet af en toe er wat PR!! Bovendien kun je als inwoner ook vaker zelf naar een interessante beurs.

Geef uw reactie.

Annemie: eens

Zet Venray op de kaart, Goed voor de werkgelegenheid, en ook voor de plaatselijke ondernemers is dit gied

Geef uw reactie.

De gedaantewisseling van de discotheek en de uitbreiding ervan tot Evenementenhal, zal niemand in Venray zijn ontgaan.

Inmiddels zijn daarin al verschillende beurzen georganiseerd en er staan er nog veel meer op het programma.
De locatie vrijwel naast de autosnelweg A73 en in de onmiddellijke omgeving van het NS-station is ideaal gelegen......

Lees verder