ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Even rust voor de mantelzorger

dinsdag, 01 maart 2016 10:12 Even rust voor de mantelzorger

Logeerhuis Kapstok
even rust voor de mantelzorger…

Wanneer iemand in uw familie of vriendenkring uw hulp nodig heeft, bij voorbeeld wegens ziekte, dan helpt u diegene. Dat is welhaast vanzelfsprekend.
Als u langdurig hulp biedt bent u mantelzorger. Dat kan veel van u vragen, zeker als u hier alleen in staat. Dan zou u ook wel eens wat tijd voor uzelf willen hebben, om uit te rusten en nieuwe energie op te doen.

Logeerhuis Kapstok kan u daarbij helpen en ondersteunen.
Dat doen wij door degene waarvoor u zorgt, bij ons te laten logeren. Wij nemen uw mantelzorgtaken dan van u over. Komt er bij u thuis professionele thuiszorg, dan loopt die bij ons gewoon door. Hebt u nog geen thuiszorg, dan kunnen wij u adviseren en begeleiden bij de aanvraag daarvan. Het gaat erom dat u tijdelijk ontlast wordt van uw zorgtaken.
Wij zijn een 100% vrijwilligersorganisatie met als kernwaarden verantwoordelijkheid, dienstbaarheid en onbaatzuchtigheid: we willen er zijn voor kwetsbare medeburgers, hen helpen, en stellen onze tijd, vaardigheid en kennis kostenloos ter beschikking.

Ons logeerhuis ademt de sfeer van een kleinschalig familiehotel. Gezelligheid en huiselijkheid gaan samen met persoonlijke aandacht en goede zorg voor de gasten.
Onze gastenkamers bieden veel privacy en zijn uitgerust met douche, toilet, zithoek en TV. Onze gezellige huiskamer is het trefpunt voor onze gasten, waar men samen eet, koffie drinkt en gezelschapsspelletjes kan doen. Ook is er een biljartruimte en worden er dagactiviteiten georganiseerd.

www.logeerhuiskapstok.nl
tel. (0478) - 782555