ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Het programma

woensdag, 02 december 2015 13:12 Het programma

Winterpret Venray gaat van start

Nadat bekend is geworden dat de Stichting Winterpret Venray definitief zal zorgen dat er een ijsbaan op het Schouwburgplein zal komen, is er een zeer positieve tendens ontstaan en het lijkt erop dat de gehele Venrayse gemeenschap (en omgeving) aan het aftellen is geslagen tot vrijdag 11 december 2015, wanneer de ijsbaan officieel wordt geopend en vervolgens iedereen t/m vrijdag 03 januari 2016 dagelijks kan komen schaatsen. Gesterkt door dit geweldige enthousiasme in de gemeenschap, is de stichting achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen om te zorgen voor een wintersfeer in het centrum van Venray.

Ván en vóór de Venrayse gemeenschap

De organisatie kan het maar niet genoeg benadrukken, want deze ijsbaan is ván en vóór de Venrayse gemeenschap en iedereen kan hier zeker een bijdrage aan leveren. Voor de aankleding van de etalages zijn wij nog op zoek naar winterse attributen, die nu al de geweldige kerstsfeer uitstralen en natuurlijk bieden wij alle muziekverenigingen, joekskapellen een mogelijkheid om bij de ijsbaan te komen optreden, want de ijsbaan is van ons allemaal samen.

Opa en Oma-actie

De organisatie is volop bezig om de begroting sluitend te maken, maar helaas is dit nog niet gelukt en vandaar dat wij ook een beroep doen op onze Venrayse gemeenschap, want wat is er mooier als u ergens uw bijdrage aan kunt leveren, wat eigenlijk ook een beetje van u is en daarom heeft de organisatie de ‘Opa en Oma’of voor de andere lezers de peter-meteractie, papa of mama en ga zo maar door. Voor slechts € 25,00 wordt u de symbolische eigenaar van 1m2 ijs en u krijgt daarnaast twee vrijkaartjes voor een schaatsdeel en wordt uitgenodigd voor de opening om zelf de Venrayse opening mee te maken. Heeft u interesse, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op korte termijn bestaat de mogelijkheid om in diverse winkels in Venray de inschrijfformulieren zelf in te vullen.

Het programma

De eerste week staat in het teken van het schoolschaatsen en de aanmeldingen hiervoor zijn tot nu toe al zeker een succes geworden. Elke zaterdagavond zal er voor de jeugd het discoschaatsen worden georganiseerd, waarbij de jeugd onder schitterende lichteffecten en natuurlijk bijpassende muziek de rondjes kan schaatsen, maar toch willen wij alvast enkele resultaten hiervoor u bekend maken.

Santa Run

Zondag 20 december 2015 willen wij in het centrum van Venray de officiële Santa Run gaan organiseren en wij dagen de Venrayse gemeenschap uit om deze middag het Venrayse centrum massaal te gaan bezoeken in kerstkleding en wij gaan vanaf 11.00 uur beginnen met de Santa Run. Iedereen kan in kerstkleding door het centrum van Venray gaan rennen en zal iedereen een geweldig kerstgevoel krijgen, want wat is er nou mooier dan de Venrayse kracht te laten zien. Wij vragen wel om hiervoor aan te melden via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Venrays kampioenschap buikschuiven

Zondag 03 januari 2016 hebben wij een spectaculaire actie voor u in gedachten, want deze dag gaan wij beginnen aan het Venrays Kampioenschap Buikschuiven. In een drietal verschillende categorieën gaan wij samen met u spectaculair kijken wie het beste kan buikschuiven en u kunt elkaar hier natuurlijk uitdagen om tot een grotere afstand te komen met het buikschuiven. U kunt zich nu persoonlijk of met uw gehele vriendengroep, collega’s, familieleden inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De tarieven

Natuurlijk is ook iedereen benieuwd naar de tarieven. Het tarief voor een schaatsblok van 4 uur is € 5,00 per persoon en de schaatshuur kost € 4,00. Maar natuurlijk kunt u ook gebruik maken van een tienrittenkaart,deze kost slechts € 40,00 en wellicht is dit een mooi Sinterklaascadeautje, daarom zullen wij op korte termijn beginnen met de voorverkoop van deze tienrittenkaarten. U kunt deze alvast reserveren via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor de jongere schaatsers onder ons is de mogelijkheid tot de aankoop van glij-ijzers (botjes) en de huur van schaatshulpen.

Social Media

Natuurlijk is Winterpret Venray ook via de digitale wegen te bereikbaar en bijna dagelijks verschijnen er nieuwe wetenswaardigheden op Facebook en op de website, dus wij nodigen u van harte uit om de Facebookpagina Stichting Winterpret Venray te liken en natuurlijk de berichten te liken, delen en te reageren. Op de website www.winterpretvenray.nl vindt u vele wetenswaardigheden, zoals ook de mogelijkheden tot de organisatie van een kinderfeestje of een bedrijfsuitje.