ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Wordt het racen of stilstaan?

donderdag, 01 september 2011 18:00 Wordt het racen of stilstaan?

REACTIES

Ger: oneens

Nadat er al jaren geen klachten waren over geluidsoverlast, zijn er nu een handvol mensen die bezwaar blijven maken. Het circuit ligt op de enige plaats, tegen het vliegveld, waar niemand er overlast van kan hebben. Gun de raceliefhebbers ook hun plezier.

Geef uw reactie.

Theo en Jeannie Pirlo: eens reageert op Ger : oneens

Dus u bent het eens met de stelling dat het gesteggel over het circuit moet op houden!! Waarom klikte u dan oneens??? Wij hopen dat Harrie Maessen uiteindelijk bereikt wat hij wil en daar zal heel venray en verre omgeving van mee mogen genieten en dan bedoel ik de vele sporten die daar dan mogelijk zijn. Harrie Succes gewenst.

Geef uw reactie.

Jeu Peeters: eens

Geen probleem mee want er wordt sowieso al geracet op het cicuit. Laat gaan, laat gaan, we doen gewoon oordopjes in en je hoort niets meer.

Geef uw reactie.

Theo: eens

Volledig mee eens, heel veel mensen wordt zo hun sport ontnomen.

Geef uw reactie.

Gerry: eens

een mooiere lokatie is er niet laat het gewoon doorgaan ga zo door

Geef uw reactie.

h wijnhoven: eens

een mooiere en betere locatie is er niet. jarenlang is er gereden zogenaamd illegaal ,toen hoorde je niemand .nu het openbaar gemaakt is krijgt men moet om te klagen ,[het zullen wel nieuwkomers zijn??

Geef uw reactie.

jac: eens

Dit kost alleen maar geld en tijd en levert voor niemand wat op. Wees blij dat Venray ook op deze manier op de kaart wordt gezet.

Geef uw reactie.

Dirk Werner: eens

Es ist einfach unbegreiflich, das eine Attraktion wie Auto-Speedway in Venray, nicht mehr sein soll. Es ist Motorsport pur und hautnah und eine große Bereicherung für die ganze Region! Fahrer und Zuschauer aus vielen Ländern kommen gerne nach Venray. Geehrte Damen und Herren der Gemeinde und Regierung: Bitte nehmt dem normalen Bürgern nicht jede kleine Freude. Seien Sie stolz auf das Circuit! Ich wünschte, das wir im Ruhrgebiet in Deutschland eine Bahn hätten.

Geef uw reactie.

Angereeje bosuil: eens

Het lijkt verdacht veel op een principekwestie. Laten we vooral elkaar het licht in de ogen gunnen. Blijkt in de huidige maatschappij nogal lastig te zijn...

Geef uw reactie.

f welten merselo: eens

jammer dat een paar inwoners uit Merselo dit zo lang kunnen tegenhouden terwijl de overgrote meerderheid van de bewoners geen enkel probleem heeft met het circuit omdat er simpelweg GEEN overlast is .

Geef uw reactie.

m. Hazeu: eens

Laat de inwoners van Venray genieten van hun hobby / sport maar in goed overleg met omwonenden. Als iedereen weet waar hij / zij aan toe is hoeft er geen probleem te zijn. Jaren lange opgekropte gevoels moeten er wellicht gewoon een keer uit.

Geef uw reactie.

C.Hermkens-Bouten: eens

volgens ons maakt een voetbal wedstrijd meer lawaai, en dat is elke zondag.. Ophouden met die onzin en gewoon gaan racen.

Geef uw reactie.

ronald: eens

Een sport voor velen, maakt wel geluid maar daar gaat het om, hier hoeven wij niet bang te zijn voor hoelegens zoals bij het voetbal. ieder zijn sport gun ons ook wat.

Geef uw reactie.

huub: eens

stoppen met zeuren

Geef uw reactie.

Rob: eens

Nauwelijks of niet te horen

Geef uw reactie.

ans: eens

jeetje waar zijn we toch mee bezig. Gun ieder zijn ding.

Geef uw reactie.

Andrew Howes M.A.: eens

Please allow oval track racing to continue at Venray. It is an honour for your country to have the fastest Late Model track in the continent. This is the best racing, where the fastest competitors do NOT start at the front, and where the spectators can actually see ALL the track, not like at rubbishy snobby processional race tracks like Zandvoort.

Geef uw reactie.

Fien: eens

Laat het racen nu snel doorgaan ieder heeft toch zijn eigen hobbij en dat mag toch.

Geef uw reactie.

gerard: eens

er zijn minder mensen die er last van hebben dan mensen die er heel veel plezier aan beleven

Geef uw reactie.

Paul: eens

Laat de baan open en laat iedereen gewoon genieten , Harrie zet hem op , laat je niet kisten .

Geef uw reactie.

geert: eens

ik zou er ook nog graag een motorcrossbaan bij willen zien

Geef uw reactie.

Jan: eens

Volgens mij gaat het hier niet meer over of dat het circuit er wel of niet moet komen, maar over wie de langste adem en het meeste geld (macht) heeft. Harry, succes!

Geef uw reactie.

j at the t: eens

Heeft geen mens last van

Geef uw reactie.

geert: eens

beter locatie is er niet.

Geef uw reactie.

Twannie: eens

De motorsport in Nederland wordt al helemaal verdrukt, Een circuit op deze lokatie is haalbaar en wordt maatschappelijk geaccepteerd. De argumenten van de enkele tegenstander mag dit niet belemmeren.

Geef uw reactie.

JB: eens

Dit circuit moet er absoluut blijven. Of moeten we weer terug naar de jaren zeventig toen in alle bossen van Venray werd gecrosst door motorrijders ? De overlast was toen veel groter ook voor de inwoners van Merselo ! Denk ook aan de schade aan de natuur in de bossen.

Geef uw reactie.

Marcel: eens

Iederen zijn plezier, het is een fantastische locatie die aan alle strenge eisen voldoet! Dus racen maar.

Geef uw reactie.

Janssen: eens

We hebben genoeg natuur over en je kunt de mensen niet alles ontnemen.

Geef uw reactie.

mark simons: eens

tis het enige fatsoundelijke circuit dat limburg nog heeft. het is een heerlijke sport om heen te gaan om te kijken dus laat het lekker zoals het is en stop met dat gesteggel >___

Geef uw reactie.

Frank: eens

Ieder zijn plezier, en het is een fantastische locatie die aan alle voorschriften voldoet.

Geef uw reactie.

swa: eens

tuurlijk moet venray blijven!!

Geef uw reactie.

patrick roeffen: eens

Wat ik hier lees van mensen die het er niet mee eens zijn is dat het niet tegen het ciruit is maar tegen de heer maessen zelf . Is dit nu zo dat ze hem het niet gunnen . Ik denk dat jullie eens om de tafel moeten gaan zitten met de heer maessen maar dat willen de omwonende ook niet . Verder vind ik het belachelijk van de heer wurst die er maar ook altijd tegen aan trapt . deze heeft ook zelf jaren geracet en toen ging hij ook niet procuderen . de normen van het geluid zijn zo sterk naar onder gebracht dat je ze niet meer hoord . Maar wat hoor je of wat wil je horen . Als de buurman van drie deuren verder zijn gras aan het maaien is vind je dit geen probleem of dat er een voetbalwedstrijd is waar je bij woond vind je dit geen probleem om dat dit een volkssport is en racen niet . Verder wordt er een persoon opgepakt die met een crossmotor zonder uitlaat door de bossen zit te rijden in de buurt van het ciruit , en zijn vader is dan tegen het ciruit dat dit geluidsoverlast zou geven . Denk eens na . Laat ons ook van onze hobby genieten .

Geef uw reactie.

John: eens

Het heeft al lang genoeg geduurt.Men had er beter voor al dat onderzoek geld een bos kunnen aanleggen

Geef uw reactie.

Ted: eens

Het onnodig dwarsbomen heeft nu al lang genoeg geduurde en al veel te veel (belasting)geld gekost.

Geef uw reactie.

Henk: eens

Word tijd voor mooie weekendjes stockcarracen!!!

Geef uw reactie.

Thomas: eens

Natuurlijk moet Raceway Venray open blijven, is gewoon toppie....

Geef uw reactie.

Johnny: eens

Gun de autosport liefhebber ook eens wat. Het is toch te gek voor woorden; wonen ze bijna op een militair vliegveld en dicht bij een grote autoweg en dan zou het circuit de boosdoender (vervuiler) zijn. Hier is geen spraken van gesteggel maar van pure pesterij.

Geef uw reactie.

Rob: eens

Maar goed dat we Harry hebben, tenminste nog 1 met verstand! Ophouden met zeuren, die motoren moeten brullen......

Geef uw reactie.

Noordman: eens

Het is belangrijk dat stockcar liefhebbers ruimte hebben om hun hobby uit te kunnen oefenen.

Geef uw reactie.

Stuart from Sandbach England: eens

Netherlands is a great place for a holiday and Venray is great for stock car racing. We support you. Keep turning left !

Geef uw reactie.

BAS BERKHOUT: eens

STOCKCARRACING IS MAGIC!!!!!!

Geef uw reactie.

Kees Zeelander: eens

Aaangepast aan de voorschriften mee eens, kost geen Politie geen onrust niet wekeleijks kortom een extra thema voor Venray

Geef uw reactie.

henk: eens

Wat ik zo vreemd vind in nederland als het om voetbal gaat kan niks tegek. Clubje in nooit geen probleem de gemeentes gooien en paar miljoen tegen aan. Risico wedstrijden honderen politie mensen op straat ook geen probleem. Maar als eer autosport word geroepen gaat de handrem er op neem een voorbeeld aan engeland elk dorp heeft zowat een circuit. Ik viind dit zo jammer Mvg Henk

Geef uw reactie.

sander: eens

gewoon gas geven

Geef uw reactie.

durk: eens

Onze hobby mag niet zomaar worden afgenomen. 1x per maand kan toch niks kwaad!

Geef uw reactie.

Jeroen WCC: eens

Geweldige locatie voor de meest spectaculaire tak van autosport!!

Geef uw reactie.

ron: eens

gewoon rijde met die hap

Geef uw reactie.

Peter Pijpers: eens

Heel jammer dat het een paar mensen dit tegen kunnen houden. Dit kan onmogelijknog over geluid gaan!

Geef uw reactie.

Mark Crewe: eens

Please keep this track open,it is a credit to the people who made it happen and is great for the local economy,when thousands of UK fans descend on the area for racing.

Geef uw reactie.

SHAUN ANTROBUS: eens

please keep the track open for racing.We and a lot of other english always come at least once a year to watch the racing.While there we go into the town of Venray and Venlo and meet up with our dutch friend for a drink or two,lol.We usually make at least a week of it,sp please keep it open.

Geef uw reactie.

Geert v.d Donk: eens

Volgens raport 50DB gemeten. (http://www.burgersvanvenray.nl/archief/geluidmetingen+tijdens+recente+races?nieuws=64) Ter info...... een normaal gesprek is +/- 60 tot 70 DB. (http://www.hoorzaken.nl/Decibel.htm) M.a.w iemand die klaagt dat hij last heeft van het geluid, kan beter ook geen gesprekken meer voeren. Circuit moet gewoon blijven. Volgens geldende wetten uiteraard.

Geef uw reactie.

Ian Fearns: eens

The Circuirt is a superb addition to the area and enjoyed by thousands of people every year. I travel from the UK at least once a year as I know hunderds more do this is bringing revenue to the netherlands. Ian

Geef uw reactie.

Suzzanne Fairhurst: eens

Venray racing is one of the most entertaining and looked forward to weekends. Very well organised and the staff are fantastic, the pits and track sections are well organised and plenty of viewing areas. Stock car racing is a family sport and encourages familes to be together. Local businesess benefit, hotels, supermarkets etc. due to the number of people attending.

Geef uw reactie.

R Poortvliet: eens

Some people always want to ban things. Please let racing continue. It is a joy to watch, and a great help to the local economy.

Geef uw reactie.

Chris Breden: eens

Super Track well worth a visit

Geef uw reactie.

derek chisholm: eens

great circuit great racing.

Geef uw reactie.

Dave A: eens

Great circuit, well worth the trip from the UK

Geef uw reactie.

D. Marinus: eens

Af en toe een race op dit circuit zet Venray op de kaart en brengt vele duizenden bezoekers naar Venray.

Geef uw reactie.

JMartens: eens

Ben blij dat er iemand is die wil investeren

Geef uw reactie.

sukke: eens

Ieder zijn hobby, of het nu tikkende breinaalden, een golfafslag of motoren zijn. Ben maar blij dat er iemand is die DURFT te investeren, beter op een circuit dan op de middenpeelweg. Harrie dikke duim, ga zo door.

Geef uw reactie.

van Dijck: eens

Ik vind dat mensen elkaar is een hobby moeten gunnen en als daar nu 100 decibel geluid tegenover staan dan is dat een discussie waardig maar dit gaat volgens mij helemaal niet meer over geluid, want je moet nogal je best doen om er in Merselo ook maar iets van te horen, gun deze mensen ook hun Hobby. Bij een voetbal of tennisveld is er ook wel wat geluid,moeten we daar allemaal over gaan klagen dan?

Geef uw reactie.

Bert: eens

Die mensen moeten niet zo seuren ze moeten bij zijn dat er een Harri maes is het circuit moet gewoon blijven

Geef uw reactie.

frank: eens

het circuit moet blijven !!!!! een dikke pluim voor harrie maessen

Geef uw reactie.

P.M.A. Lenards - Venray: eens

Natuurlijk moet het circuit gewoon blijven. Het is mooi ik heb het vroeger ook gedaan. Het is toch niet iedere dag gewoon met veel plezier blijven doen. Er zijn wel andere zaken om je druk over te maken. Dus 100% eens met de stelling

Geef uw reactie.

berry vd w: eens

waarom geen circuit voor mooie races en wel veel geld voor voetbal uitgeven

Geef uw reactie.

Mini-Me: eens

Wat is nu heel het probleem??? Nederland is toch het land van de verschillende culturen en men moet elkaar toch respecteren ongeacht wie of wat of hoe je bent??? Nou dan geldt dat nu toch ook!!! Ik ben zelf een enorme racefan en zal op Venray dan ook geen wedstrijd overslaan waarom wordt dit dan ons RACEFANS niet gegund??? Ieder zijn ding ieder zijn hobby geef elkaar dan ook de kans!!!

Geef uw reactie.

stockcarbabe: eens

Mensen hou nou eens op te zeuren over dat milieu gedoe en overlast. Ze rijden al met dure dempers ze komen niet boven de 105 decibel. Het is een prachtige sport als er een race is ben ik er altijd bij. Gun ons ook die 4/5 weekendjes in het jaar op raceway Venray. Het is een prachtig circuit.

Geef uw reactie.

Theo en Jeannie Pirlo: eens reageert op stockcarbabe : eens

kijk een naar de geluidsmetingen! Dan zie je dat niet 100 maar 50 db als maximum is gemeten.

Geef uw reactie.

M.v.Ass: eens

omdat een paar mensen in merselo het toch nooit eens worden met wat voor distantie ook.

Geef uw reactie.

math: eens

niet zeuren gewoon racen

Geef uw reactie.