ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

De weekmarkt versterkt de functie van het centrum.

donderdag, 05 mei 2011 17:50 De weekmarkt versterkt de functie van het centrum.

De weekmarkt op maandag op het Schouwburgplein en het Henseniusplein  mag zich verheugen in een grote belangstelling.  Dat geldt niet alleen voor de inwoners van Venray zelf, maar deze markt heeft ook een regionale functie. Met name vanuit de kerkdorpen komen mensen naar Venray om het bezoeken van de weekmarkt dan  te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum.

De weekmarkt is  ’s morgens om 11.00 uur open, omdat een aantal marktkooplieden in alle vroegte eerst naar de veiling moeten gaan om verse groente, fruit en bloemen in te kopen.  Het is gebleken dat de meeste bezoekers van de weekmarkt hun bezoek aan de markt graag willen combineren met het winkelen in het centrum.    

Omdat de winkels in het centrum op maandagochtend echter gesloten zijn, ervaren de meeste marktkooplieden het als een gemis dat de meeste bezoekers pas ’s middags komen, terwijl de markt al vanaf 11.00 uur open is en om 16.00 uur weer moet gaan sluiten.  “Burgers van Venray” is daarom benieuwd naar uw mening over de stelling :

weekmarkt en winkels versterken elkaar als ze beide om 11.00 uur openen.

Gedurende de maand mei kunt u uw reacties hierop kenbaar maken op deze website.

Burgers van Venray is belangstellend naar uw mening !

 

REACTIES

  Opening winkels tijdens de weekmarkt.

 


Lees verder