ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

De weg naar het centrum kwijt?

woensdag, 06 oktober 2010 14:00 De weg naar het centrum kwijt?

  Zijn de poortwachters een aanwinst voor Venray ?

 

Gedurende de maand Oktober is er door de bezoekers van de website : www.burgersvanvenray.nl een stem uitgebracht op de stelling : de poortwachters  zijn een aanwinst voor Venray.

Ca. 200 personen hebben de moeite genomen om hun keuze kenbaar te maken.  Een groot aantal daarvan hebben ook hun motieven voor die keuze aan de site toevertrouwd.

Het resultaat van deze enquete onder de inwoners van Venray is nogal verdeeld.

46 %  van de stemmers vindt dat de poortwachters een verfraaiing van het centrum zijn, terwijl 54 %  daarover een geheel andere mening is  toegedaan.

Bij het bekijken van de motieven lopen de meningen van diegenen die gereageerd hebben nogal uiteen.

Sommigen vinden het fraaie kunstuitingen, terwijl anderen spreken over een hoop oud roest. Het voert te ver om deze uiteenlopende reacties hier te vermelden. Het is heel eenvoudig om die motieven op de site te lezen. Hoewel gedurende de maand November er weer een nieuwe stelling op de site staat, kunt u in het “archief” van de site, van elke eerdere stelling de resultaten en de individuele motieven nog teruglezen.

Samenvattend kan worden gesteld dat iets minder dan de helft van de personen die gereageerd hebben de poortwachters een aanwinst voor Venray vinden.

 

REACTIES

Ongetwijfeld heeft iedereen  die vanuit de binnenring naar het centrum van Venray wil,  de dominante objecten van geperforeerd  roestend staal ontdekt die onlangs bij de diverse toegangen naar het centrum zijn geplaatst.

Gelet op......

Lees verder