ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

De reactie van Samenwerking Venray.

zaterdag, 29 januari 2022 22:34 De reactie van Samenwerking Venray.

Samenwerking Venray laat zich via werkbezoeken en door het uitnodigen van burgers, belanghebbenden etc in onze (fractie)vergaderingen informeren. Die gesprekken worden meegenomen bij de standpuntbepaling van de fractie.
Tevens halen wij op die manier input op voor ons verkiezingsprogamma. Dat is een doorlopend proces gedurende de 4 jaar van een raadsperiode.
Vanwege de lockdown hebben wij deze keer ook via social media een oproep verspreid om onderwerpen aan te leveren voor ons verkiezingsprogramma. Via die weg hebben wij ook enkele tientallen suggesties ontvangen.
Ons verkiezingsprogramma heeft de titel ‘Samen kan het anders!” gekregen. Want wij blijven werken aan een gemeente waarin het prettig veilig wonen, werken en verblijven is, in de kern én de dorpen. Waarbij onder andere duurzaamheid, toekomstbestendigheid en het uitgangspunt dat iedereen mee moet kunnen doen, voorop staan. Daarvoor zoeken wij voortduren samenwerking inwoners, ondernemers, organisaties etc. Want wij zijn ervan overtuigd dat we alleen samen de dingen kunnen veranderen die er toe doen.

Martin Leenders, lijsttrekker Samenwerking Venray.