ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

De reactie van Groen Links Venray

woensdag, 26 januari 2022 20:43 De reactie van Groen Links Venray

GroenLinks neemt in Venray voor het eerst deel aan de verkiezingen. Er staan enthousiaste kandidaten op de lijst en andere nieuwe leden zijn actief op de achtergrond. Ook heeft GroenLinks een aantal zeer ervaren kandidaten, die al jaren actief zijn als raadslid of commissielid. Zij hebben bewezen steeds het gesprek aan te gaan met burgers, als daar aanleiding toe was. Zie onze lijst met kandidaten op www.groenlinksvenray.nl .
De ervaring van deze actieve raads- en commissieleden heeft onder andere bijgedragen aan de totstandkoming van het verkiezingsprogramma, dat ook terug te vinden is op onze website. Duurzame economie, sociaal, integriteit, gezonde leefomgeving zijn belangrijke thema’s in ons programma. Onderwerpen waarvoor wij staan.
We zullen onze ogen en oren open blijven houden, niet alleen in tijden van campagnevoeren. We blijven het gesprek aangaan, dat mag u als een belofte beschouwen.
Daarvoor zijn we graag beschikbaar en bereikbaar, een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende.
Op naar de verkiezingen en een goede samenwerking met andere partijen na 16 maart!

André van Maarschalkerwaard, lijsttrekker GroenLinks Venray