ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

De reactie van de VVD Venray

zondag, 16 januari 2022 17:51 De reactie van de VVD Venray

Een goede en belangrijke stelling van Burgers van Venray. In de inleiding van ons verkiezingsprogramma (https://www.vvd-venray.nl/verkiezingen/) gaan we hier daarom direct op in:

Ons programma is geheel onafhankelijk geschreven en vastgesteld door de leden van VVD Venray, lokale vrouwen en mannen van verschillende leeftijden, uit onze dorpen en wijken met verschillende expertises en achtergronden. Al deze mensen zijn in gesprek gegaan met onze inwoners.

Wij zijn op verschillende zaterdagen de wijken en dorpen ingetrokken om aan de mensen te vragen wat er leeft en wat ze vinden van het beleid en de dienstverlening in onze gemeente. Wat hebben onze ouderen nodig, wat speelt er bij de jeugd? Ook hebben we ons geïnformeerd bij verschillende organisaties (bijvoorbeeld in de zorg) en bij verenigingen (sport en cultuur). En economisch hebben we met vertegenwoordigers van verschillende sectoren gesproken. De boeren, de industrie, de centrum(ondernemers), van ZZP’ers tot MKB.

Andersom is het ook van belang dat de inwoners van zich laten horen. Zeker als er dingen niet goed gaan of beter kunnen. Het ultieme moment als inwoner om van je te laten horen is op de verkiezingsdag zelf. Je stemt niet alleen voor de uitslag van die dag, maar je stem is bepalend voor de vier jaar daarna. Zorg daarom dat ook jij dan wordt gehoord en ga dus stemmen of regel een machtiging!

Een gemeenteraad kan alleen maar goed functioneren als ze luistert naar alle inwoners, daarom is de titel van ons verkiezingsprogramma “Samen voor Venray”!

Wim De Schryver, lijsttrekker VVD Venray.