ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Wat vindt ALDI er zelf van.

woensdag, 01 april 2020 13:57 Wat vindt ALDI er zelf van.

ALDI vernieuwt
ALDI is al enige tijd bezig met het vernieuwen en vergroten van hun filialen door de introductie van het nieuwe winkelconcept. Daarbij ligt de nadruk ligt op de presentatie van de vele verse kwaliteitsproducten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. Ook is een goede bereikbaarheid en voldoende parkeerplaatsen van groot belang.
Met name voldoende parkeerplaatsen is voor ALDI essentieel als discounter.

ALDI in Venray
Voor Venray geldt dat ALDI al jaren een stabiele ondernemer is.
In ‘t Brukske en Veltum leveren we als discounter een substantiële invulling van het voorzieningenniveau. Deze rol willen we in Venray duurzaam blijven invullen. Vandaar dat is bekeken of het nieuwe winkelconcept ingepast kan worden op de huidige plaats in Veltum. Zoals bekend gaat het andere filiaal in Venray aan D’n Herk uiterlijk 1 augustus dicht.

Niet toekomstbestendig in Venray
Beide filialen zijn helaas beide niet toekomstbestendig: ze voldoen kwalitatief niet aan de eisen voor goede parkeergelegenheid en qua grootte. We kunnen op geen enkele wijze het nieuwe concept van ALDI in de huidige locatie inpassen.

Nieuwe locatie voor ALDI
Samen met de gemeente heeft ALDI gezocht naar een geschikte plek die nu als ontwikkellocatie (Toverbal) bij de gemeente voor ligt.
We willen onze klanten in Venray graag onze nieuwste formule bieden. Dat kunnen we met de huidige ALDI filialen helaas niet bewerkstelligen. We hopen dan ook dat de gemeente snel duidelijkheid kan geven over verdere ontwikkeling van De Toverbal.

Mark van Herk, Manager Real Estate and Expansion.