ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Er moet een supermarkt komen op De Brier.

vrijdag, 02 juni 2017 13:26 Er moet een supermarkt komen op De Brier.

De Brier is de ideale locatie voor een supermarkt.

De ondernemersvereniging De Brier vindt dat op het bedrijvenpark als publiekstrekker een supermarkt zou moeten komen. Omdat het bestemmingsplan van De Brier voor het einde van dit jaar moet worden vernieuwd bestaat de kans om het vestigen van een supermarkt mogelijk te maken. Het plan ligt vanaf 16 juni ter inzage.
Het college van B & W vindt echter dat er geen ruimte is voor een supermarkt.
Op 27 juni bespreekt de gemeenteraad het plan, waaruit mogelijk kan blijken dat er dan alsnog ruimte is om een supermarkt in De Brier te vestigen.

De stichting Burgers van Venray vindt dat ook de inwoners van Venray hun mening zouden moeten kunnen geven. Om die reden nodigt zij u uit om in de maand Juni op deze website aan te geven of u het eens of oneens bent met de stelling : Er moet een supermarkt komen op De Brier.
Bovendien kan iedereen zijn eigen mening op deze site laten opnemen.

Bij deze stelling zijn een aantal artikelen opgenomen waarin direct betrokkenen hun standpunt over deze kwestie aangeven. Zowel de vóór- als tegenstanders ervan.
De ondernemers in De Brier, de ondernemers in het centrum, de wethouder en het college van B & W.
De stichting Burgers van Venray raadt iedereen aan om voorafgaand aan het uitbrengen van zijn of haar stem, deze standpunten te lezen om zodoende een gefundeerd oordeel te kunnen vormen.

 

REACTIES