ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

De wethouder aan het woord

woensdag, 02 december 2015 12:12 De wethouder aan het woord

De ijsbaan hoort in het winterse Venray

Op vrijdag 11 december om 19:00 uur wordt op het Schouwburgplein in Venray de ijsbaan geopend. Hiermee is het centrum helemaal gereed voor de gezellige feestdagen. De ijsbaan heeft in het verleden veel bezoekers naar het centrum getrokken en het centrum extra gezellig gemaakt.

Omdat de ijsbaan zo belangrijk is voor de aantrekkelijkheid van Venray, hebben wij als gemeente graag een bijdrage gegeven. Om dezelfde reden heeft ook Venray Bloeit, waarin verschillende partners samenwerken aan het promoten van Venray, dit project een financieel steuntje in de rug gegeven.

Het is elk jaar weer heel spannend of het lukt om de ijsbaan te realiseren. Alle complimenten voor de ondernemers en alle anderen die zich dit jaar hiervoor hebben ingespannen. Ik weet dat deze mensen zich erg veel moeite hebben getroost. Zij mogen er trots op zijn dat de ijsbaan er dit jaar weer komt.

Ik kijk erg uit naar de feestdagen. Het centrum ziet er op die dagen op zijn mooist uit. De gezellig aangeklede winkels, restaurants en cafés, de feestverlichting, de kerstboom en dus ook met de ijsbaan. Mijn antwoord op de stelling is dus een volmondig: ja, de ijsbaan hoort elk jaar in het winterse Venray.

Ik nodig u graag uit om zelf een kijkje te komen nemen en te genieten van het moois dat het centrum van Venray te bieden heeft. Wie weet zien we elkaar bij de prachtige ijsbaan.

Ik wens u alvast hele mooie feestdagen.


Jan Loonen
Wethouder gemeente Venray