ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

CDA Venray

donderdag, 06 maart 2014 11:00 CDA Venray

Mensen maken het verschil!

In ons dagelijks leven hebben we eigenlijk maar met drie dingen te maken die er echt toe doen. Een huis om in te wonen als veilige thuishaven. Werk om een boterham te verdienen en deel te nemen aan ons maatschappelijk verkeer. Familie en het hebben relaties voor geborgenheid. Kort samengevat gaat het om Wonen, Werken en Welzijn.

Deze drie W’s zijn voor ons als CDA-Venray hét uitgangspunt voor de komende verkiezingen en ook de onderwerpen waarmee we de komende vier jaar voor u aan de slag willen gaan. Als “partij van de samenleving” doen we een beroep op u om mee te doen in de maatschappij. Niet alleen de sterkste maar ook de zwakkeren tellen daarbij mee. We moeten investeren in mensen met aandacht voor alle doelgroepen, van jong tot oud, rijk en arm. Iedereen doet mee!

In onze gemeente Venray hebben we de afgelopen jaren laten zien dat het hier goed wonen, werken en leven is met goede voorzieningen in een mooie omgeving. Als CDA hebben wij daar onze bijdrage aan kunnen leveren. Dat willen we ook in de toekomst blijven doen. Wij kiezen niet voor stilstand maar willen graag vooruit. "Venray Vooruit!".

Zelfsturing

Een tweede speerpunt wat het CDA Venray naar voren zou willen brengen is "zelfsturing". Niet langer moet de overheid bepalen wat goed is voor de samenleving maar moeten de mensen zelf gaan over de inrichting van hun leven en omgeving. Het CDA is de "partij van de samenleving" en wil de verantwoordelijk voor het dagelijkse leven steeds meer terug geven aan de mensen. Dit betekent niet dat wij de mensen aan hun lot willen overlaten maar ze de regie over hun eigen leven wil teruggeven. Ook nog steeds met steun en hulp waar nodig dat als vangnet dient.
 

 

Gerelateerde artikelen

VVD Venray

Lees verder

SP Venray

Lees verder

InVENtief

Lees verder

D66 Venray

Lees verder

Samenwerking Venray

Lees verder

PvdA Venray

Lees verder

Wordt er naar de Venrayse burger geluisterd ?

Lees verder