ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Hoe maak ik een afspraak bij het gemeentehuis.

donderdag, 06 december 2012 17:00 Hoe maak ik een afspraak bij het gemeentehuis.

De gemeente werkt voortaan alleen nog op afspraak. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, vraagt de gemeente u om - voordat u de gemeente bezoekt - een afspraak te maken.

Online een afspraak maken of eerst even bellen?
Voor veel producten en diensten kunt u online een afspraak maken. Dit geldt echter niet voor alles. Daarom adviseren wij u om altijd eerst te kijken bij de productinformatie op de website. Zoek via 'Zoek op onze website' bijvoorbeeld op 'geboorteaangifte'. Daar ziet u bij 'aanvraag' staan wat u moet doen. Soms staat daar: 'u moet vooraf een afspraak maken, dit kan alleen telefonisch'. Dit doen we om eerst met u te overleggen wat er precies aan de hand is en wat we voor u kunnen doen. We plannen dan voldoende tijd in voor uw afspraak. Ook staat bij de productinformatie precies wat u allemaal mee moet nemen naar de afspraak.

Online een afspraak maken
• Per persoon plant u een afspraak in.
• Alleen bij paspoorten kunt u kiezen voor meerdere personen. Bijvoorbeeld “paspoort, 3x”, zodat we genoeg tijd voor uw afspraak vrijhouden.
• Maak uw afspraak online via het afsprakenformulier.

Spoed ?
Bij spoed kunt u het beste eerst telefonisch contact opnemen.
Voor afhalen geen afspraak nodig
Als u eerder een rij- of reisdocument heeft aangevraagd, hoeft u voor het afhalen geen afspraak te maken. Hiervoor kunt u zo binnenlopen. U kunt dan bij de receptie of de zuil in de ontvangsthal een volgnummer nemen.

Melden
Wanneer u komt voor uw afspraak, kunt u zelf uw burgerservicenummer intoetsen op de zuil, of u meldt zich bij de receptie in de ontvangsthal van het gemeentehuis. U maakt daarmee bekend dat u er bent en krijgt een afspraakbon. Met het nummer op deze afspraakbon wordt u opgeroepen vanuit de wachtruimte in de publiekshal.

Te laat ?
Wanneer u te laat bent voor uw afspraak adviseren wij u om zich te melden bij de receptie. Uw afspraaktijd kan vervallen zijn.
Locatie
Raadhuisstraat 1, 5801 MB Venray

Meer informatie
Voor informatie over het maken van een afspraak kunt u bellen met het klantcontactcenter via (0478) 52 33 33.