ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Vincent van Gogh, als huidige eigenaar van het St. Annapark

maandag, 13 november 2017 17:36 Vincent van Gogh, als huidige eigenaar van het St. Annapark

St. Anna maakt, als voormalig psychiatrisch ziekenhuis, een belangrijk onderdeel uit van de geschiedenis van Venray. Als je er met mensen over praat is dit vrijwel altijd met een warm hart voor het mooie park en haar vroegere bewoners. Want wie heeft er niet gewerkt, een vakantiebaantje gehad of kent iemand die er werkte? St. Annapark, zoals we het nu noemen, hoort gewoon bij Venray.

Daarom is Vincent van Gogh ook verheugd dat we na alle inspanningen van de afgelopen jaren in de Renschdael Groep een beoogd koper van het St. Annapark hebben gevonden.
Er is met de vaststelling van het ambitiedocument door de gemeenteraad in 2015 een goede uitgangspositie gecreëerd voor herontwikkeling. De Renschdael Groep heeft met haar visie op het park laten zien dat ze een invulling willen geven die past in deze ambitie.

Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de Renschdael Groep een herontwikkeling voor ogen heeft met respect voor de historie, de natuurwaarden en de monumenten van het park. Vincent van Gogh is ervan overtuigd dat de Renschdael Groep er voor kan zorgen dat het St. Annapark opnieuw de parel van Venray wordt.

Maaike van Lipzig, senior adviseur vastgoed VvGI