ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Een echt stadspark in het centrum van Venray.

woensdag, 07 december 2016 10:57 Een echt stadspark in het centrum van Venray.

Een echt stadspark in het centrum van Venray

Nu de nieuwbouw van het museum bijna voltooid is, komt het Mgr. Goumansplein er in de toekomst anders uit te zien. Niet alleen de ruimte voor de ingang van de Grote Kerk wordt gerenoveerd, maar met name het veld naast de kerk krijgt een geheel nieuwe bestemming.

Deze nieuwe invulling van dit gebied wordt het stadspark van Venray.
In dat parkachtig gebied bestaat straks de mogelijkheid voor jong en oud om ook in de directe omgeving ervan een centrum van rust en beleving te ervaren.

In het stadspark wordt het groen verfraaid en er komen wandelpaden, rustbanken, speelvoorzieningen voor kinderen en een soort podium voor diverse optredens.
Met in de directe omgeving de Grote Kerk, het nieuwe museum en de Engelse tuin is het stadspark een aanwinst voor Venray.
Samen met het winkelcentrum en het ruime aanbod van horeca gelegenheden is het stadspark een welkome aanvulling van het centrum.
De Stichting Burgers van Venray wil graag weten hoe de inwoners van Venray en haar kerkdorpen deze nieuwe invulling van het centrum gaan ervaren.
Om die reden kan men gedurende de maand december reageren op de stelling :
Het stadspark is een welkome aanvulling van het centrum.
Op deze website kan men aangeven het eens of oneens te zijn en men kan ook de eigen mening hierop vermelden.

REACTIES

Een echt stadspark wordt door de inwoners gewaardeerd.

Bijna is het zover dat er in het centrum van Venray een park wordt gerealiseerd.
De nieuwbouw van het museum en de daarboven gelegen appartementen is gereed zodat de gemeente kan beginnen aan het aanleggen en inrichten van het stadspark.
Voorafgaand daaraan......

Lees verder