ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Geheel Venray en Holthees krijgt glasvezel als u het wil !

woensdag, 01 juli 2015 13:12 Geheel Venray en Holthees krijgt glasvezel als u het wil !

Bij deze danken wij alle inwoners die zich aangemeld hebben voor glasvezel van GlaswebVenray. Onder voorbehoud van financiering zal naar verwachting januari 2016 de aanleg van glasvezel starten. In welke volgorde de dorpen en wijken aangelegd worden is nog niet bekend.
Voor iedereen die zich voor 9 juni 2015 aangemeld heeft verandert er niets. Wanneer u nog niet aangemeld bent dan kan dit nog steeds. Vanaf 9 juni zijn de volgende wijzigingen ingevoerd:
Klant aanmeldingen vóór 9 juni 2015 ontvangen:
•    gratis aanleg glasvezel en modem tot in de woning
•    eerste 6 maanden 7,50 euro korting 
Klant aanmeldingen vanaf 9 juni 2015 maar vóór start graafwerkzaamheden in de straat ontvangen:
• gratis aanleg glasvezel en modem tot in de woning
 
Na start graafwerkzaamheden in de straat:
• indien glasvezel in de straat wordt aangelegd en u niet aanmeldt als klant, dan aanleg 
    tot ongeveer aan de erfgrens
• indien aanmelding na graafwerkzaamheden, dan actuele aanlegkosten voor eigen 
   rekening, kosten tenminste 250 euro
In straten, of delen daarvan, waar vóór start graafwerkzaamheden geen aanmeldingen voor GlaswebVenray zijn, bestaat de kans dat er geen glasvezel wordt aangelegd.
Maandagavond 8 juni hebben Dorpsraden en Wijkraden- overleg een GO gegeven voor verder uitwerken van het plan. Hierbij is het project overgedragen aan de Coöperatie GlaswebVenray en is de werkgroep opgeheven. De Coöperatie zal de organisatie en structuur verder inrichten en uitvoeren.
De aannemer is bezig met het in detail uitwerken van het hele plan. Zij zullen in kaart brengen waar wat aangelegd wordt en in welke volgorde er aangelegd wordt. Er zijn overleggen met externe financiers. In het najaar zal hier duidelijkheid over gegeven kunnen worden.
Elke nieuwe klant maakt dit project sterker. Bent u nog geen klant, realiseer u dat nu de aanleg van glasvezel gratis is. Straks niet meer … , aarzel niet en meld u aan. U heeft nu de keuze of er glasvezel komt in uw straat en in uw woning. Er komt glasvezel, als u het wil!
De Glasweb-teamleden blijven actief om u te adviseren en te helpen bij het aanmelden.
Verder kunt u voor informatie en aanmelden terecht op de website www.glaswebvenray.nu , Welcom bij Kivits, de Bleek 58-60, Venray en bij Electro Gommans, Hoofdstraat 37, Oirlo.
Samen kunnen wij meer!