ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Stichting Glasweb Venray een feit.

donderdag, 01 mei 2014 17:00 Stichting Glasweb Venray een feit.

Maandag 28 april is de stichting GlaswebVenray een feit geworden. De stichting is opgericht door Dorps- & Wijkraden Venray.

De werkgroep GlaswebVenray is in het najaar van 2013 in het leven geroepen. Om het burgerinitiatief door te laten rollen was het moment gekomen voor de oprichting van een stichting.
Deze stichting is een afvaardiging van Dorps- & Wijkraden Venray. Naar verwachting wordt de stichting eind 2014 omgezet naar de coöperatie GlaswebVenray.
De stichting bestaat uit Theo Kooter (penningmeester), Wim Thielen (lid), Martin Houben (voorzitter), Petra van Duijnhoven (secretaris), Elly Keijsers (lid) en Theo Zegers (lid).
De stichting staat boven de werkgroep GlaswebVenray en ziet toe op een gecontroleerde stroming richting glasvezel voor de gehele gemeente Venray.
Dat glasvezel voor de gehele gemeente Venray een pré is onderstreept ook de gemeenteraad in hun coalitieakkoord welk vrijdag 25 april is ondertekend .
De werkgroep timmert hard aan de weg, vele burgers gingen al enthousiast naar huis vanuit een informatieavond. Er volgen nog verschillende informatieavonden de komende maanden.
Alle informatieavonden staan op in de agenda op website www.glaswebvenray.nu en zijn openbaar. Glasvezel betekent snelheid en vrijheid als U het wil!
Donderdag 8 mei organiseert de werkgroep een besloten informatiebijeenkomst voor ICT-ondernemers en aanverwanten. Aanmelden hiervoor is gewenst en kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.