ONTVANG EEN BERICHT OVER EEN NIEUWE STELLING

Hoe ervaart u de veiligheid in Venray ?

donderdag, 04 november 2010 17:00 Hoe ervaart u de veiligheid in Venray ?

Deze onafhankelijke website  is gedurende de maand November  benieuwd hoe u als inwoner van Venray de veiligheid in Venray ervaart.

Het begrip veiligheid omvat nogal een breed terrein. Het is niet alleen van toepassing of u zich veilig voelt op straat of in uw woning, maar bijvoorbeeld ook  op de verkeersveiligheid in uw wijk, de straatverlichting of de sociale controle in uw omgeving. Kortom, of iemand zich veilig voelt  in Venray is van een groot aantal factoren afhankelijk. Ook persoonlijke ervaringen kunnen daarbij een rol spelen.

De stuurgroep van onafhankelijke personen die het initiatief voor het opzetten van deze enquete-site hebben genomen, willen de resultaten van uw mening  nadien ook kenbaar maken aan instanties  die over uw veiligheid in Venray waken.

Omdat daarbij uw mening telt, nodigt de stuurgroep u van harte uit om uw mening te geven op de stelling : Wij wonen veilig in Venray.

Op deze website kunt u ook lezen  hoe anderen op deze stelling reageren en leest u ook de mening van deskundigen  op dit gebied.

REACTIES

 Hoe veilig is Venray ?

 

Gedurende de maand November hebben de inwoners van Venray hun mening kunnen......

Lees verder